Wpis z mikrobloga

W sumie ja to popierałem ale odkąd mnie zostawiła jestem zły i zagłosuję na PiS

@mirko_anonim: XDDDDDDDDDDDD

tym jednym głosem mam nadzieję że sprzeciwię się choć w małym stopniu wdrożenia w moim kraju cywilizacji śmierci.

Dobra zarzutka, Panie J.Kaczyński
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Chyba jesteś jeszcze bardzo młody. Żadna zdrowa na umyśle osoba niezależnie od płci nie będzie uznawać aborcji za metodę antykoncepcji. Natomiast są w życiu takie sytuacje, że trzeba dokonać wyboru i chodzi o to, aby ten wybór- w razie czego- mieć.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Echo225 a zdajesz sobie sprawę że w Polsce istnieją kobiety nienormalne, niektórzy ludzie uchodzą za normalnych a z czasem dokonują tak idiotycznych życiowych wyborów że głowa mała. Dostęp do aborcji i znormalizowanie jej, spowszechnienie spowoduje że wiele, szczególnie młodych kobiet będzie się skrobało na potęgę bo to "tylko" zlepek komórek. Spójrz jak moralność ludzi się zmieniła na przestrzeni 15/20 lat. Ludzie tylko na to czekają. Trzeba
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie zgadzam się z tym, co napisałeś. Kobiety, nawet młode, nie są głupie i nie chcą przechodzić bolesnego poronienia co kilka miesięcy, kiedy do wyboru mają na zawołanie pigułki czy inne metody antykoncepcji. Kobiety nienormalne i mężczyźni nienormalni istnieją wszędzie,nie jest to powód do tego, aby odbierać prawo do decydowania o własnym ciele, życiu, a nawet życiu i śmierci normalnym osobom. Wszędzie na świecie gdzie jest łatwy dostęp do
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie zmieniaj, czy ktoś Cię zmusza... Dojrzałość to nie tylko wiek, ale przede wszystkim doświadczenia. Na razie nie stanąłeś w obliczu sytuacji, która zmusiłaby Cię do zastanowienia się czy aktualny "kompromis aborcyjny" jest fair z perspektywy kobiet. I obyś nigdy nie stanął. A to, że uważasz, że coraz więcej kobiet jest głupia to co to za argument. Ja sobie mogę stwierdzić że uważam, iż coraz więcej jest mądra. Patrzysz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: No niby dorosły chłop. A mścić się chcesz. Czyli to wcale nie jest Twój pogląd, a efekt urażonej dumy i chęć odegrania się na byłej. Pal licho ex, ale na złość zrobisz też swojej przyszłej kobiecie, swoim koleżankom, siostrze jeśli masz, kuzynkom, być może córce. I ogółowi społeczeństwa, w tym sobie, głosując na pisss... Ale rób jak uważasz. Pozdrowienia.
  • Odpowiedz