Wpis z mikrobloga

Cześć mirki. Zawsze udało mi się znaleźć tu pomoc więc próbuję kolejny raz.

Szukam jakiejś pracy na wakacje, czy to zdalnie czy najchętniej stacjonarnie #lubin #legnica #dolnoslaskie Jestem między czwartą a piątą klasą technikum informatycznego, niestety za wyniki w nauce, a dokładnie średnią 5,21, nie należy mi się nic więcej niż kilkaset złotych w jednokrotnym stypendium i opierdziel z urzędu że chciałbym za to coś więcej. Mam ciężką sytuację i po prostu potrzebuję dorobić jakiekolwiek pieniądze.

Zdalnie mogę pomóc z grafikami, prowadzeniem stron, zmontować film, pomóc z obróbką audio, potrafię pisać proste skrypty w pythonie czy załatwić jakieś problemy sieciowe. Jeśli chodzi o programowanie to nawet nie musi być płatne, chętnie dojdę do jakiegoś projektu żeby wreszcie zebrać praktyczne doświadczenie na przyszłość. Mam pojęcie o hardware więc mogę doradzić przy jakichś problemach czy pomóc z kompletowaniem zestawu.

Stacjonarnie znam się trochę na mechanice, pracowałem jako kierowca, magazynier czy informatyk/serwisant.

Podejmę się wszystkiego byle coś zarobić. Jeśli ktoś przeczytał te wypociny to dziękuję i proszę o jakieś plusy jak można żeby więcej osób zobaczyło. Dzięki. #praca #szukampracy #informatyka
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Shatter No ale nie zmienia to faktu, już nawet pal licho bo te stypendia to makroekonomicznie groszowe sprawy. Ja po prostu wiem jakim typem człowieka jest i będzie op xD
  • Odpowiedz
@Goronco Jakim ty jesteś niewyobrażalnym zjebem. Młody chłopak chce sobie zarobić, napisał w czym czuje się najlepiej i co chciałby robić żeby nabrać doświadczenia, ale ty -wielki paniczu po studiach- musisz się p-----------ć. Boisz się, że 19-sto letni chłopak p---------i Ci twój wymarzony etat za 3600 brutto? Normalny jesteś? Nic tylko komuś skrzydła podciąć, pluje na Ciebie. Tfu.

@mowilemzewroce Powodzenie młody! Szukaj, a w końcu się uda :)
  • Odpowiedz
@mowilemzewroce: podeślij mi na priv a) ile hajsu potrzebujesz jednorazowo i ile chciałbyś zarabiać na godzinę b) co potrafisz z programowania (zaczynając od podstaw typu narzędzia git, docker, na językach i frameworkach kończąc). Bardzo proszę - NIE KŁAM, nie dostosowuj tego "pseudo-cv" (nie spędzaj na tym więcej niż 5 minut) pod stack, który poniżej wypiszę. Mam jeden projekt, który częściowo przejąłem i nie za bardzo chce mi się w nim
  • Odpowiedz
@Worm91: Do tej pory głównie programowałem roboty na arduino czy esp32, optymalizowałem do nich algorytmy i bawiłem się możliwościami. Dużo przesiedziałem na jakichś spojach czy codewarsach klepiąc zadania algorytmiczne. Docelowo chciałbym iść w stronę big data, ale tutaj nie ukrywam że mój poziom matematyki nie jest jeszcze wystarczający i staram się uczyć w tym kierunku. Cybersecurity jest moim drugim konikiem z tej dziedziny, ale nie ukrywam że interesuję się tym
  • Odpowiedz