Aktywne Wpisy

winsxspl +5
2020-2024 to popieprzone czasy na świecie.
COVID, wojna na Ukrainie, wojna w Palestynie, zamieszki w Iranie przez kobiety bez hijabu, odbicie władzy przez Talibów w Afganistanie, zamachy stanu w Afryce, fala uchodźców w Europie, zamachy w cywilizowanych krajach - na prezydenta Trumpa czy premiera Fico, śmierć Królowej Elżbiety... o czym jeszcze zapomniałem? Coś jeszcze wam przychodzi do głowy?
#wydarzenia #historia #usa
COVID, wojna na Ukrainie, wojna w Palestynie, zamieszki w Iranie przez kobiety bez hijabu, odbicie władzy przez Talibów w Afganistanie, zamachy stanu w Afryce, fala uchodźców w Europie, zamachy w cywilizowanych krajach - na prezydenta Trumpa czy premiera Fico, śmierć Królowej Elżbiety... o czym jeszcze zapomniałem? Coś jeszcze wam przychodzi do głowy?
#wydarzenia #historia #usa
źródło: 1200px-Whole_world_-_land_and_oceans_12000
Pobierz

Ponad rok nauki programowania psu w 4 litery...
Drugi dzień jako junior a już chciałbym rzucić wypowiedzeniem xD.
Projekty "do szuflady i CV" pisałem z ogromną chęcią i podobało mi się to ale prawdziwa praca to jak walnięcie w ścianę.
- Całkowicie inny typ projektu od tych co pisałem,
- Nie piszę sam projektu od początku tylko muszę ogarnąć o co chodzi w kodzie
- Loszki w teamie i to mnie stresuje bo #przegryw a muszę z nimi rozmawiać
To jest normalne czy rzucić to programowanie i iść spróbować jako admin/support?
Pozostałe opcje to zmienić firmę ale jako junior bez expa to trudno będzie coś innego dostać lub wrócić do spawania.
źródło: ehh
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@ArmageddonPrzeciwBladziom: JS
Normalne
Normalne
to wszystko brzmi normalnie, brzmi jak zetknięcie się z realną pracą programisty
takie spostrzeżenia:
* pisanie kodu jest dużo łatwiejsze niż czytanie; praca programisty w różnych proporcjach opiera się na pisaniu/czytaniu kodu; czasem czytania kodu jest znacznie, znacznie więcej niż pisania, zwłaszcza w projektach utrzymaniowych,
@BlackpillRAW: Tak, nie wiem, nic o studia mnie nie pytali tylko o same projekty.
@junus123: jedyną nieprawdziwą informacją jest "wrócić do spawania", bo ładny obrazek znalazłem
@darktemplar: Nie bejt tylko przemyślenia po pierwszych dniach pracy. Nie wykluczam, że to się zmieni po tygodniu, miesiącu ale na razie mam takie odczucia.
A jeśli chodzi o to, że często pisze bejty to każdy mój bejt ma #przegryw jako pierwszy tag.
nigdy nie pracowales w januszexie co?
@cppguy: oczywiscie ze nie, nie jestem debilem
Komentarz usunięty przez moderatora
@IcyHot: Ile? Ja dostaję 3,7k brutto