Aktywne Wpisy

jednorazowka +331

Hejo Mirki i Mirabelki!
Przychodzę do was z dość nietypowa prośbą. Z niebieskim szukamy miejsca do życia w Polsce. Tak, wiem wiem w Polsce nie ma takiego miejsca :D ale jednak szukamy. W jakich miejscowościach żyje wam się dobrze? Nakreślę sytuację, 2+2+2 ( ja i niebieski, jeden bombek plus drugi w drodze i dwa koty). Szukamy miejsca, gdzie nie będzie to kompletne zadupie, gdzie będą żłobki i przedszkola, weterynarz i jakaś służba zdrowia.
Przychodzę do was z dość nietypowa prośbą. Z niebieskim szukamy miejsca do życia w Polsce. Tak, wiem wiem w Polsce nie ma takiego miejsca :D ale jednak szukamy. W jakich miejscowościach żyje wam się dobrze? Nakreślę sytuację, 2+2+2 ( ja i niebieski, jeden bombek plus drugi w drodze i dwa koty). Szukamy miejsca, gdzie nie będzie to kompletne zadupie, gdzie będą żłobki i przedszkola, weterynarz i jakaś służba zdrowia.
źródło: IMG_20250719_103041
Pobierz

![Jak się pisało programy w asemblerze [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/bc6ae034aa2a0267de3b38a938df3f82c1ac7cabb537a675b1ad0b031f3c12ce,q80.jpg)

@ly000: Przecież to jest analogiczna sytuacja co wanna be Java Developer. Nikt nie chce juniora bez doświadczenia tak samo nikt nie będzie chciał skorzystać z usługi glazurnika, który
Bo generalnie mam znajomych co zajmuja sie budowlanką, czy elektryką no i generalnie idzie zarobic godziwe pieniadze jak tyrasz miesiecznie 200+ h. Wolne weekendy? spoko ale wtedy masz mniejszy hajs.
Klient nie placi? No to do sadu leci sprawa.
Nie rozumiem ogolnego hejtu ludzi
@ly000: jakim kryzysie? dostalem podwyzke przy tych samych obiwiazkach, mordo xD
@ly000 to już lepiej skończyć jakiś lekki kierunek iiść do korpo na jakieś stanowisko finansowe, gdzie firma doceni twoje 300h w miesiącu ładnym bonusem, a nie będą wyzywać cię od śmieci jak w szpitalu na rezydenturze :-(.