Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +123
Przyszła pora na nowe #rozdajo
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
źródło: wykop rozdajo 100 zl
Pobierz
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem #wirsprawiedliwosci #sztukadlasprawiedliwych
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD

@MilionoweMultikonto: są jakieś rzetelne?
@artur-hemingway: po cholere ci tyle pieniędzy?
@NieRozumiemIronii: niby jak ma dostać robotę skoro nic nie umie? To nie są te czasy, że wystarczyło znać angielski teraz by na staż się załapać trzeba do tego francuski czy włoski, mieć doświadczenie, znać branżę, brać udział w ciekawych projektach.
Swoją drogą, zmierzch juniorów jest spowodowany:
a) wspomnianym wyżej spowolnieniem gospodarki (junior to inwestycja)
b) nie ma kto ich uczyć, bo na covidzie wszyscy uciekli na chatę udawać że pracują (ok, część), a zdalne nadzorowanie na poziomie początkującego można włożyć między bajki
https://www.pracuj.pl/praca/junior-aml-compliance-analyst-krakow-stanislawa-klimeckiego-1,oferta,1002633098
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Odki: tak z ciekawości jaka była twoja droga? Z czego się uczyłeś? Książki?kursy?
@StoSloty1488: Znajomi to w pierwszej
Prędzej cię zastąpi chat GPT niż juniorzy więc nie odradzaj im na siłę. Niech próbują swoich sił tylko pamiętajcie - zero bootcampów, tylko
To będą testy on-line na ogarnietość czy angielski?
No to w końcu takie to łatwe się załapać czy odsiewają 90% osób?
To nie oddech juniorów tylko rumor nadbiegającego wyścigu szczurów. Czyli rzeczywistości gdzie programista nie ma nic do powiedzenia a biznes wszystkim rządzi co doprowadzi do bardzo złych projektów. Widziałem takie projekty i uwierz mi, praca fizyczna jest lepsza i mniej obciążająca zdrowie.
Póki mam jeszcze ok projekt siedzę w branży. Ale jak zostaną głównie projekty w których techniczni nie