Aktywne Wpisy
PiccoloColo +13
6 a może nawet 7 znajomych się o------o przez ostatnie półtora roku. No p------o chłopów.
alojzy_bonk +3
Brakuje mi ostatnio jakiegoś dobrego contentu/kanału o #gry na polskim #youtube.
Oglądałem kiedyś #bananowyjanek - zawinął się dawno temu.
Oglądałem kiedyś #tvgry - od odejścia starej ekipy większość filmików jest miałka, jak z generatora, słabo się to ogląda.
Oglądałem kiedyś #nrgeek - kiedyś miał świetne serie jak "najlepsze gry xx roku", czasami można było pośmiać się przy crapach, teraz nawet jego recenzje wydają mi się strasznie nieobiektywne i niemerytoryczne.
Po TvGry powstało #toznowuoni - czasami trzymają poziom, ale ile można oglądać filmów typu "najbardziej drzewo w fpsach w których gracze nie mają pieniędzy"
Jest jeszcze #arhneu i #quaz, tych twórców lubię :) Ale trochę mi mało, nieczęsto wypuszczają rzeczy
Oglądałem kiedyś #bananowyjanek - zawinął się dawno temu.
Oglądałem kiedyś #tvgry - od odejścia starej ekipy większość filmików jest miałka, jak z generatora, słabo się to ogląda.
Oglądałem kiedyś #nrgeek - kiedyś miał świetne serie jak "najlepsze gry xx roku", czasami można było pośmiać się przy crapach, teraz nawet jego recenzje wydają mi się strasznie nieobiektywne i niemerytoryczne.
Po TvGry powstało #toznowuoni - czasami trzymają poziom, ale ile można oglądać filmów typu "najbardziej drzewo w fpsach w których gracze nie mają pieniędzy"
Jest jeszcze #arhneu i #quaz, tych twórców lubię :) Ale trochę mi mało, nieczęsto wypuszczają rzeczy
U mnie pod maską siedzi 3.0 więc zawsze rozpędzę się aby wbić między tiry ale już wiem, że często na końcu rozbiegówki będzie stać jakiś pierdzik, który nie dał rady wcisnąć się między ciężarówki
#polskiedrogi #motoryzacja #bekaztransa #prawojazdy
Pewnie, lepszy jest taki widok przez kilka kilometrów, Polakowi nie dogodzisz.
Kup se samolot.
Wystarczy raz zobaczyć spanikowaną blondi hamującą na końcu rozbiegówki żeby przemyśleć taktykę wjazdu na autostradę (szczególnie że wtedy bardzo się skupiasz na obserwowaniu lusterek i bujaniu swojej łajby)
@SzubiDubiDu: BARDZO. Ostatnio jechałem Katowice - Wrocław A4 i był moment zwężeń, robót drogowych, wszystko wolniej - to lewy pas elegancko non stop ~80 km/h a na prawym tiry 20 albo chwilami nawet stop. Dobre kilka kilometrów tirów jechało grzecznie w kolejce, nie było żadnego szeryfa, żadnego wyprzedzania przez nich etc. Dla mnie 10/10
@SzubiDubiDu: Nikt normalny nie jeździ takim samochodem XD
@SzubiDubiDu:
No to teraz lewym pojedziesz 110.
Bo moja fabia LPG tylko tyle idzie. A na prawym same tiry, więc kontynuuje wyprzedzanie - brak miejsca żeby ustapic twojemu 3.0
@SzubiDubiDu: męskich silników nie mieli?
Jeśli te
Bo o ile tir nie ustąpi poganiaczowi, o tyle "dziadek w fabii" może spanikowac jak mu X7 na zderzaku usiądzie