Turysta10 Turysta10 01.07.2023, 10:54:46 1 + Szukam aplikacji treningowejUczę się podciągać na drążku. Niestety słabo mi idzie. Więc potrzebuje aplikacji w której mogę skonfigurować coś takiego- 3 powtórzenia - 30 sekund przerwy - 3 powtórzenia - 35 sekund przerwy- 3 powtórzenia - 40 sekund przerwy- 3 powtórzenia - 45 sekund przerwy- 3 powtórzenia - 50 sekund przerwy- 3 powtórzenia - 50 sekund przerwy- 2 powtórzenia Lub inne podobne konfiguracje. Najlepiej aplikacja #zadarmotouczciwacena na #iosCo używacie? Co polecicie? #trening #sport #fitness #podciaganie #podciaganiezwykopem #cwiczenia #cwiczzwykopem #pytanie #pytaniedoeksperta źródło: Fitness App Training Pobierz
cotusiewpisuje cotusiewpisuje 01.07.2023, 11:01:27 via Android 1 + @Turysta10 po co sobie tak utrudniac zycie, to nie ma zadnego totalnie sensuRob te 3 powtorzenia, odpocznij chwile ile potrzebujesz i rob kolejne nie uzalezniaj sie od jakichs glupich ram czasowych tego typu
Turysta10 Turysta10 01.07.2023, 18:18:06 via iOS 0 + @cotusiewpisuje niestety później zapominam. Za zrobiłem 8 serii czy 12 dlatego wole aplikacje która to pilnuje
cotusiewpisuje cotusiewpisuje 01.07.2023, 19:46:28 via Android 1 + @Turysta10 a, o tym nie pomyslalem w sumie
x.....5 konto usunięte 02.07.2023, 08:26:31 via Wykop 0 + @Turysta10: a po co Ci do tego aplikacja osobna? skróty masz już w telefonie, wystarczy posiedzieć nad tym chwilę i ustawić tryb cały.
Uczę się podciągać na drążku. Niestety słabo mi idzie. Więc potrzebuje aplikacji w której mogę skonfigurować coś takiego
Lub inne podobne konfiguracje.
Najlepiej aplikacja #zadarmotouczciwacena na #ios
Co używacie?
Co polecicie?
#trening #sport #fitness #podciaganie #podciaganiezwykopem #cwiczenia #cwiczzwykopem #pytanie #pytaniedoeksperta
źródło: Fitness App Training
PobierzRob te 3 powtorzenia, odpocznij chwile ile potrzebujesz i rob kolejne nie uzalezniaj sie od jakichs glupich ram czasowych tego typu
@PastaJajeczna: Sprawdzam, dzięki!