Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +493

scriptum_nox +19
Jestem jedyną osobą przed trzydziestką, która uważa, że smartfony zepsuły podróżowanie?
Kiedyś człowiek się można było zgubić i trzeba było sobie poradzić. Dzisiaj nawet nie trzeba pamiętać, gdzie się zostawiło auto.
Wygodniej, ale jakoś mniej ciekawie. Kiedy ostatnio widzieliście turystę z mapą?
W sumie niby nikt nie zabrania, no ale jednak...
#podroze #nostalgia #technologia #podrozujzwykopem
Kiedyś człowiek się można było zgubić i trzeba było sobie poradzić. Dzisiaj nawet nie trzeba pamiętać, gdzie się zostawiło auto.
Wygodniej, ale jakoś mniej ciekawie. Kiedy ostatnio widzieliście turystę z mapą?
W sumie niby nikt nie zabrania, no ale jednak...
#podroze #nostalgia #technologia #podrozujzwykopem
źródło: 1000022918
Pobierz

Mam fantystyczny związek, ale zauważyłem, że moja różowa posiada na telefonie zdjęcia, na których jest z innymi facetami. Są to zdjęcia zrobione zanim zeczęliśmy się spotykać (fotografie z wakacji, wyjść itd.), ale moim zdaniem wchodząc w nowy związek powinno się całkowicie odciąć od przeszłości. Wyjaśniłem różowej jak źle się z tym czuję i zapytałem co jest dla niej ważniejsze - ja czy byli faceci. Różowa odparła, że nie widzi powodu, dla którego miałaby się odcinać od swojej przeszłości i cokolwiek usuwać ;( Zarzuciła mi, że to ja szukam dziury w całym.
Moje poczucie własnej wartości jest na dnie i wiem, że "muszę olać tę Karynę", ale dla upewnienia sie chciałbym poznać jakie jest Wasze zdanie w temacie.
#zwiazki #rozowepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Jeśli pierwsze to zdecydowanie dziwne; jeśli drugie to IMO przesadzasz - to tak jakby trzymała stare zdjęcia w albumie (tylko teraz już nikt ich nie drukuje). Jest to jakaś część jej życia i jeśli nie wraca co chwila do tych zdjęć by powspominać to wszystko jest ok
jezu czemu wy tak obrzydliwie manipulujecie. chlop zapytal o głupie zdjęcia, niepotrzebne do niczego i które można skasować w pare sekund, a wy wyskakujecie z jakimiś porównaniami do ucinania kontaktu ze znajomymi XD walnijcie sie w łeb
@Xuzoun: ale w takim razie po co trzymać zdjęcia w albumie jeśli nie po to aby do nich wracać?
@mirko_anonim: Ja to po prostu wezmę za trolling, bo tak mi jest łatwiej żyć.
@mirko_anonim: masz na mysli zachowanie mierzone zachowaniem rozowej - to jak moze byc to wlasna wartosc? gwalcisz logike
Do oceny przez kogoś, kto widzi to wszystko, bo na mirko to tylko ogólniki.
───────