Aktywne Wpisy

MonazoPL +138
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 400 zł pekao monazo
Pobierz
tesknilam_ +26
Podobają wam się takie krótkie grzywki? Mi tak i jestem ich fanką, lecz nie każdej będzie pasować. #rozowepaski #niebieskiepaski #wlosy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#neuropa #patodeweloperka #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #polska #konfederacja #bekazkonfederacji #heheszki
źródło: Fzo6Io8XsAEEgC8
Pobierz@ChansonsDeGeste: jako osoba apolityczna stwierdzam, że to juz takie szaleńcze walenie na oślep, że osoba postronna kompletnie nie wie o co OPOwi wchodzi w tym ja. Totalne odklejenie.
@wuwuzela1: oczywiście, wszystko, co działa na niekorzyść konfy jest wyrwane z kontekstu, i tak już od trzydziestu lat
Gdyby na huśtawkach zarabiało się 40% to każdy by robił huśtawki.
-Po pierwsze zakładają, że jeśli zlikwidują część regulacji, to nagle deweloperzy zaczną obniżać standard nowych budynków
-Po drugie zakładają, że deweloperzy będą miłosiernymi samarytaninami i obniżą cenę mieszkania zamiast zwiększyć swój przychód
-Po trzecie bzdurne gadanie o konkurencji. Rynek mieszkaniowy to nie rynek sprzętu RTV/AGD, gdzie pralka czy telewizor jest warta tyle samo, niezależnie czy stoi w domu u Basi ze