Wpis z mikrobloga

@BlueMagic: ale szurskie p---------e. Dla 12 latka to może jest i głęboka myśl, ale nie dla normalnego człowieka. Jak ci się nie podoba top idź do lasu żyć, bez leków, bez pieniędzy jak zwierzęta
  • Odpowiedz
p---------e na ktore nie ma zadnych dowodow. Pokaz mi co zrobily zlego firmy farmaceutyczne

@brakloginuf:
żadnych dowodów, nic a nic, firmy farmaceutyczne to przecież aniołki z bajek, tylko dbają o zdrowie ludzi, tylko ci wstrętni chorzy nie chcą im uwierzyć że to dla ich dobra ceny leków są tak ogromne, np w USA, albo firmy farmaceutyczne blokują produkcję leków jeśli nie dostaną ogromnej kasy z licencji link do sprawy z
  • Odpowiedz
to kiedy kolejna dawka?

@BlueMagic: sam powiedz kiedy kolejna dawka, przecież miały być obowiązkowe dawki przypominające i bez certyfikatu wychodzenie z domu miało być zabronione xD
  • Odpowiedz
A te słynne filmy z żółtymi napisami dość często się okazuje że trochę racji w tym było.

@BlueMagic: w dużej ilości p---------a zawsze znajdzie się trochę prawdy, nawet zupełnie przypadkiem xD
  • Odpowiedz
  • 0
szczególnie w przypadku tych ostatnich rewelacji dotyczących szczepionek na covid prawdy przynajmniej częściowo dowiemy się za ładnych parę lat.

@Saprofit A kim ty jesteś i jakie masz kompetencje żeby sugerować, że dotychczasowe badania nie są prawdziwe?
  • Odpowiedz
Pokaz mi co zrobily zlego firmy farmaceutyczne

@brakloginuf: obejrzyj sobie serial "Dopesick" (jest na Disney+) i sprawdź listę największych kar i kto je zapłacił w USA. A jeśli chodzi o tzw military industry complex to już Eisenhower ostrzegał przed jego wplywami aTrump to w ogóle w prost powiedział, że go próbują zmusić do wojny. Ogólnie to jest raczej tajemnica poliszynela, że MIC dąży do wojny bo i czemu miałby tego
  • Odpowiedz
@cukru: mam odpowiednią wiedzę oraz warsztat naukowy do ich oceny. Tylko ja nie mówię o tym, że one są prawdziwe, czy też nie. Tak naprawdę większość (o ile nie wszystkie) z opublikowanych badań przestawia jakiś mniej lub bardziej dokładny wycinek prawdy. To o czym mówię odnosi się do ich interpretacji. Nie wdając się w szczegóły, to często można spotkać się ze stwierdzeniami w stylu "szczepionki zabijają", bo w jakichś jednostkowych
  • Odpowiedz
@lord_xenu ale skupiasz sue na switch trzech przypadkach a co z antybiotykami anestezja tysiącami innych leków dzięki którym żyjemy dużo dłużej to tez ta zła bigpharma zrobiła
  • Odpowiedz