Aktywne Wpisy

snowak +181

Tyrande +147
Patrząc na to co się dzieje, to oświadczam się w przekonaniu, że ciąża w Polsce to strzał w kolano.
Żeby nie było, nawet bez tej sytuacji nie chciałam mieć dzieci, ale jeśli ktoś by chciał mnie przekonać do ich posiadania, to przez te sytuację to już będzie praktycznie niemożliwe.
Jeśli tylko płód uświadczy jakiś problemów, to nie będziesz mogła z tym nic zrobić, będziesz nosić żywego trupa w sobie. Lekarze będą Cię mamić, że
Żeby nie było, nawet bez tej sytuacji nie chciałam mieć dzieci, ale jeśli ktoś by chciał mnie przekonać do ich posiadania, to przez te sytuację to już będzie praktycznie niemożliwe.
Jeśli tylko płód uświadczy jakiś problemów, to nie będziesz mogła z tym nic zrobić, będziesz nosić żywego trupa w sobie. Lekarze będą Cię mamić, że
źródło: FB_IMG_1687917966267
Pobierz@brakloginuf: ale mające ponad 50% rynku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@brakloginuf: a nie mam, strzeliłem sobie losową liczbę xd
@brakloginuf: jest na to tak dużo dowodów że jest masa o tym książek i nawet dokumentów na netflixie. Nie wiem czy serio piszesz ale to tak łatwa i prosta sprawa że jak pisałeś serio to niezły fail.
Dla mnie strasznym złem jest kryzys opioidowy. Proces na kilkanaście miliardów dolarów. risperdal- udowodniono w sądzie
@kokot1: Zapomniał dodać że warzywniak na rogu zrobi wszystko byśmy wpieprzali warzywa bo zdrowe.
- póki co bank mi co najwyżej proponuje lokaty, bo wiedzą, że mam za dużo kasy żeby się bawić w kredyty xD
- jakoś do tej pory po lekach zdrowiałem a nie chorowałem xD
- dajcie jakiś przykład co taki Lockhead Martin albo Smith & Wesson robią konkretnego, żeby trwała wojna
- media robią wszystko żeby mieć oglądalność. Jak zrobią godzinny program o podatkach to każdy z nudów przełączy na
Komentarz usunięty przez moderatora
@BlueMagic: POPIERAM, NAPRAWDE JEST TYLE DEBILUF CIESZEM SIE ZE MAMY JESZCZE SWIADOMYCH UZYTKOWNIKOW I LUDZI, A NIE OWCE, OPPIERAM I POZDRAWIAM, NIE DAMY SIE!