Aktywne Wpisy

diamondhands +16
#iran czy tylko ja mam wrażenie że istnieje jakas blokada informacyjna z tej wojny? trudno o jakieś sprawdzone informacje, wszędzie zalew ai slop, nie wiadomo do końca jak to wszystko jest skoordynowane
mcsQ +16
poprosiłem Gemini aby pomogl mi zmigrowac dane z jednej bazy do drugiej, excel do JSONa. Patrze co tam wyplul i mowie k---a cos tu mi nie gra polowa danych, a ten: XD. J--a _ NY uwazajcie z tym AI.
#ai #gemini #programista15k
#ai #gemini #programista15k
źródło: image (6)
Pobierz

Wykop to chyba jedyne miejsce w całym internecie, gdzie sterydziarze, co dzień w dzień biją w udo hektolitry cypionatu testosteronu, za wszelką cenę wmawiają każdemu użytkownikowi, że testosteron nie ma znaczenia. XD
Jakiś mirek napisze, że ma teścia 250 i czuje się jak kupa i rozważa TRT, co napisze sterydziarz?
XDDDD i pisze to trzymając w łapie strzykawe z testosteronem.
Pytanie brzmi, po co to robią? Chcą zachować wąskie grono ludzi z dobrym poziomem testosteronu w Polsce, żeby tylko oni mogli cieszyć się życiem i zgarniać więcej?
#sterydy #testosteron #mikrokoksy #silownia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: sterydy-ryja-banie
Pobierz@Kasahara: jesli prawda to sie szanuje tez podobnie w kilku interesach mam
mono HCG może być stosowany latami, jedyne co może pójść nie tak, to może u niektórych podbić E2 z powodu lekko zwiększonej aromatyzacji, ale od tego jest ai.
typ co porównuje HCG z sermami, które bezpośrednio uszkadzają różne narządy w ciele i ryją banię swoim wpływem na receptory estr