Aktywne Wpisy
Gork +37
INB4 bait ale nie jest.
Mirki mam taki problem z dziewczyną z którą mieszkam od jakiś 2 lat. Od początku naszej znajomości (4 lata) różowa miała sporą nadwagę, co też od początku mi przeszkadzało (trochę jak pasta o Sylwii ( ͡° ͜ʖ ͡°), ale że cała reszta była ok to pewnie mylnie założyłem, że uda mi się na nią wpłynąć pozytywnie i razem coś podzialamy w temacie (sam
Mirki mam taki problem z dziewczyną z którą mieszkam od jakiś 2 lat. Od początku naszej znajomości (4 lata) różowa miała sporą nadwagę, co też od początku mi przeszkadzało (trochę jak pasta o Sylwii ( ͡° ͜ʖ ͡°), ale że cała reszta była ok to pewnie mylnie założyłem, że uda mi się na nią wpłynąć pozytywnie i razem coś podzialamy w temacie (sam
rafau16 +727
W sumie to już nie wiem o czym mam gadać z terapeutką XD, a ona ciągle mi truje, że nie chcę się otworzyć przed nią, że nawet jak poruszam jakieś traumy to i tak za mało rozwijam wątek, ja do niej, że chyba już nie mam nic do dodania i tak się kręcimy oboje w tej mojej wiecznej karuzeli #!$%@?.
@Rabarbarowe_sny: dalej nie czytam
Ludzie w USA co przezyli WTC i poszli na terapie byli potem w gorszym stanie psychicznym niż ci co nie poszli.
W każdym zawodzie jest masa słabych specjalistów.
i tak sobie Julki doją frajerów
To nie Julka, ma z 40 lat i w porównaniu z innymi terapeutami bierze o wiele mniej kasy, polecili mi ją jak byłem zamknięty w psychiatryku
Prawdopodobnie chodzi o to:
Ty mówisz, że wydarzyło się to i to. Pewnie opisujesz okoliczności itp. Skupiasz się na faktach. No i dla Ciebie to jest wystarczające.
A jej chodzi o co innego. Chce byś powiedział jak się czułeś / co czułeś, gdy to się działo, jakie emocje temu towarzyszyły. Jak tego nie mówisz to uważa że się nie otwierasz, no i po części ma racje.
Przechodziłem przez to na