Wpis z mikrobloga

#przegryw #psychologia #psychiatria

W sumie to już nie wiem o czym mam gadać z terapeutką XD, a ona ciągle mi truje, że nie chcę się otworzyć przed nią, że nawet jak poruszam jakieś traumy to i tak za mało rozwijam wątek, ja do niej, że chyba już nie mam nic do dodania i tak się kręcimy oboje w tej mojej wiecznej karuzeli #!$%@?.
Pobierz Rabarbarowe_sny - #przegryw #psychologia #psychiatria 

W sumie to już nie wiem o czy...
źródło: _91408619_55df76d5-2245-41c1-8031-07a4da3f313f
  • 26
@Rabarbarowe_sny: @Mezomorfix Bo to na tym polega, im dłużej naciągają klienta na gadanie tych durnych historyjek z życia, tym więcej wyssać kasy z człowieka mogą. A jak już nie ma co opowiadać, to przychodzą tacy ludzie jak tutaj w komentarzach z tym słynnym tekstem, żeby go zmienić i koło #!$%@? się ciągnie w nieskończoność xD.
@szybki_zuk: Ty rozsiewasz szkodliwe poglądy. Przez takich ludzi jak ty dałem się wielokrotnie oscamować na tych "specjalistów", no bo przecież trzeba szukać pomocy u pseudoterapeuty bo taka moda xD. No ale ciebie to już nie obchodzi, że gadką "szukaj kolejnego", może ktoś się nabrać, tracić pieniądze, iść do 20 terapeutów i tracić lata życia. Typowy egoista, ważne jest tylko twoje zdanie.

A lekarz i dentysta - to są akurat specjaliści. Mają
@Kamilo67: Nie, to ty je rozsiewasz i jesteś typowym szurem. Taaa, straszną odpowiedzialność mają xD Mam znajomych lekarzy i ciąglę słyszę jak mają kontakt z kolejnymi idiotami, którzy leczą losowymi lekami, nie stosując aktualnej wiedzy. I nie, nikt nie ponosi odpowiedzialności poza skrajnymi sytuacjami. Z resztą mają od tego ubezpieczenie.

nie zasłaniają się tekstami, że musisz spróbować u kolejnego lekarza w innym nurcie albo

@Kamilo67: otóż bardzo często trzeba próbować