Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @programista15cm nie mam probleów z samooakceptacją. Byłem u kilku psychologów, bo szukam przyczyny problemu i tego, co mogę poprawić. Aktualnie na miarę sił psychicznych uczę się języka, szukam nowej pracy, uprawiam sport oraz jestem wolny od nałogów. Więcej nie mogę poza kolejną przeprowadzką i kolejną próbą zaczęcia od nowa.

@mirko_anonim oj przydadzą się. Naprawdę mi by wystarczyło, żeby znalazła się tlyko ta jedna osoba chcąca się
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @majsterwichajster głównie to, że miałem trudne środowisko i może się przekładać na dystansowanie. Też w najmłodszych latach musiałem samemu sobie organizować czas, a więc miałem gorsze umiejętności spoleczne od innych.

@SebastianDosiadlgo ale polega na wzajemnym wsparciu, a wygadanie się i wyrzucenie z siebie złych emocji w tej sytuacji na tym tagu jest normalne. Nie możesz mnie oceniać na podstawie tego wpisu, bo mimo dostania od życia
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: widzisz, nawet nie umiesz udpowiedzieć na proste pytanie.

Nic o Tobie nie wiem, ale po sposobie w jaki piszesz i to o czym piszesz sprawiasz wrażenie zakochanego w sobie narcyza, który pragnie być podziwiany i w centrum zainteresowania. Biedaczek, nikt się o niego nie zatroszczył i musiał sam sobie organizować czas w dzieciństwie, ojej. No masz najgorzej na świecie po prostu.

Na stówę jesteś toksycznym człowiekiem i dlatego nikt z
  • Odpowiedz
na miarę sił psychicznych

@mirko_anonim: mozesz byc lagodniejszy dla siebie, a nie tylko wymagania i wymagania

Też w najmłodszych latach musiałem samemu sobie organizować czas, a więc miałem gorsze umiejętności spoleczne od innych.

@mirko_anonim: ciekawe - ja uznaje ze dlatego wlasnie mam lepsze, bo spedzalem dnie na podworku z dzieckakami.
  • Odpowiedz
zaliczyłem kilku psychologów i chodzę do jednego, ale poza przeprowadzaną analizą nie dostałem pomocy, bo nie znają rozwiązania. Tak, zwykła terapia mi nie pomoże, bo to usłyszałem wprost

@mirko_anonim: Problem po stronie swiata zewnetrznego?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): @SebastianDosiadlgo problem w tym, że zarzucasz mi bycie toksykiem, a twoje oba komentarze są nacechowane toksyną. Zwroty biedaczek, narcyz, a twoja drugie pytanie o to, żebym ci odpowiedział co jest we mnie wspaniałego i tak się sprowadza do nazwania mnie narcyzem, bo taki jest twój cel. Nawet nie wiesz o co chodzi w organizowaniu sobie samemu czasu w dzieciństwie, a już kpisz sobie z kompletnie obcej osoby.
  • Odpowiedz