Aktywne Wpisy

FlasH +420
To zdjęcie od "Poland on air" jest genialne, ale i tak nie uświadamia wielkości tego marszu jeżeli nie zna się Warszawy. To są 3 km drogi z szerokimi chodnikami i sześcioma pasami ruchu. Za tymi drzewami nie widać ludzi, ale oni też tam byli. Marsz był ogromny.
#marszmilionaserc #warszawa #marsz #po #wybory
#marszmilionaserc #warszawa #marsz #po #wybory

brixo +76
Straż graniczna jest po to, żeby nie dopuścić do tego, by intruz przedarł się przez granicę. Najpierw go ostrzega, potem strzela w powietrze, a potem strzela w intruza, jeśli trzeba - powiedział poseł Konfederacji Dobromir Sośnierz. Dodał, że on sam "strzelałby tam, gdzie trzeba".
Co jest złego w tych słowach? Czy nie warto poświęcić nawet kilkuset migrantów w imię obrony naszych obywateli, naszych kobiet?
Przecież gdyby kilka tych z tych łodzi, które
Co jest złego w tych słowach? Czy nie warto poświęcić nawet kilkuset migrantów w imię obrony naszych obywateli, naszych kobiet?
Przecież gdyby kilka tych z tych łodzi, które

#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder #randkujzwykopem #logikarozowychpaskow
Tesciow nie wybierasz, a dostajesz w pakiecie. Jedni sa ok inni sa tragiczni, do tego nastawienie do nich tez bywa rozne.
Pisanie ze gdzies kiedys sie pezydadza i przez to powinno sie buk wie jak ich traktowac jest slabe.
Nie pomyslales, ze twoja panna po prostu nie chce sie z nini sporykac?
Nie napisales nic o wzajemnych relacjach, z twojego wpisu mozna
@wiem_wszystko Laski po alkoholu w towarzystwie są... no nie zachowują się normalnie także jak już z góry mówi, że idzie się nawalić tak, że na następny dzień nie wstanie normalnie (na kacu) to nie świadczy to o niej dobrze. W momencie w którym Twoi rodzice powiedzieli, że nie mają nic przeciwko przełożeniu spotkania, nie ma już żadnych wymówek. Oni po prostu dostosowują się pod was więc
Ty z kolei rzucasz urojeniami ze swojego życia bo wydaje ci się że taki jest standard u wszystkich. W większości przypadków jest dokładnie odwrotnie. Rodzina i poprawne relacje z nią to najlepsza rzecz jaką może się człowiekowi
@Iudex: Nic dodać, nic ująć. Trochę jednak szokujące dla mnie, że wykopki bronią tej laski.
https://wykop.pl/wpis/66392647/tak-sie-zlozylo-ze-w-piatek-przypada-rocznica-slub
@wiem_wszystko: podchodzenie doroslych ludzi do rodziny czy do posaidania potosmtowa jest na tym portalu zalosne
@2xpapanalepiku: dobrze ze wiesz tyle o mnie o moich zwiazkach i o tym jak wygladaly moje relacje z rodzicami.
Chlopaku komentuje wpis na wykopie, a ty mi nagle z dupy w zyciorys wjezdzasz i prawisz moraly.