Aktywne Wpisy

Tytyka +169
Muszę się pochwalić mirki. Udało mi się zrobić pierwszy w życiu rosół tak jak to robi moja mama z udka kaczki. Wyszedł super
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
źródło: temp_file3765796085747042391
Pobierz
laventel +29
Za każdym razem jak koleżanki mi opowiadają jaki dramat jest na rynku matrymonialnym z chłopami to jestem tak wdzięczna że mam swojego niebieskiego od 7 lat i jest między nami super ( ͡° ͜ʖ ͡°) #zwiazki #niebieskiepaski

mi chodzi bardziej o to że od razu uznałeś mnie za jakiegoś pisowskiego agenta bo napisałem że policja powinna walczyć z zamieszkami na ulicach xd
@Ziutek_Grabaz: Tak, oczywiście. PiS i PO dogadały się przed swoim powstaniem, że na zmianę będą przekazywać sobie władze byle tylko nie dopuścić PRAWDZIWEJ PRAWICY do władzy. Nie różnią się absolutnie niczym xD
@Ziutek_Grabaz: a znasz jakieś określenia które mają obiektywne definicje nienacechowane emocjonalnym płaczem człowieka, któremu nie podoba się, że coś jest nie po jego myśli? xD
Te durne określenia w zależności od poglądów autora można przypisać dosłownie każdemu kto ma jakieś poglądy, ergo używanie ich świadczy o braku umiejętności dyskusji lub ubogim słownictwie.
Jak na partie antypolskie i antyludzkie to poziom zadowolenia polaków z życia rośnie więc są
źródło: Zrzut ekranu 2023-05-27 o 19.31.17
Pobierz@Ziutek_Grabaz: a mimo to Polaków stać na lepsze życie niż 30 lat temu. To pewnie wszystko zasługa koniunktury światowej, a nasze rządy tylko były zbyt nieudolne w okradaniu Polaków xD
@Ziutek_Grabaz: czytałem jak miałem 17 lat przed pierwszym głosowaniem na Korwina. Potem pojechałem zobaczyć jak wygląda życie w innych krajach i dojrzałem.
@Ziutek_Grabaz: sprecyzuj
@Ziutek_Grabaz: referendum było ustawione xD
I czekam na twoje dowody.
@Ziutek_Grabaz: No tak, referendum organizuje się samo xD
Już mi się znudziłeś. Myślałem, że dowiem się czegoś ciekawego od osoby o innych poglądach, a rzucasz we mnie tylko bzdurami wyssanymi z palca. Podyskutuj sobie z kimś z tęczowym avatarem, dopasujesz się poziomem. Bez odbioru.