Aktywne Wpisy

Wczoraj jako 37 latek kochałem się z 15 latką. (przypominam ze to jest wiek zgody a nie 16 jak niektórzy myślą). Panna nie pochodzi tez z „bidula czy z jakiejś chorej rodziny. Rodzice są dobrze sytuowani, ona miala ochotę przeżyć pierwszy raz z gościem który jak to określiła, potraktuje ja z szacunkiem zaangażowaniem. Z racji tego ze moja matka to skrytykowała pytam mirkow. Czy to jest chore? #zwiazki #sex

Graner +26
Lekcja dla Ciebie kolego, nigdy nie wątp i nie pogrążaj cudzych marzeń, bo wiara w siebie jest silniejsza niż statystyki na stravie.
GRATULACJE JAREK!
#csgo #pasha #rower
@HHokuss: Zajebiście, teraz idź to powtórz. Nie można tak po prostu nie pluć jadem na lewo i prawo tylko docenić wysiłek i starania drugiego człowieka?
@HHokuss: niezły dywan, taki luksusowy, dobrze, że na rower i na dywan wystarczyło xD
2.203.77km
3.118.53km
4.298.65km
5.171.16km
6. 141.68km
7. 222.44km
8. 248. 37km
Może i nie 300 dziennie ale jak na to że praktycznie wgl się do tego nie przygotowywał to szacun.
Lamusie! :-)
Ktoś ze słabszą głową odpuściłby po pierwszym dniu, bo nie zrealizowałby swojego założenia w 100%, albo później, np w momencie gdy kolana zaczęły mocno doskwierać.
Ale Jarek stwierdził że dojedzie to dojechał. A że spóźniony? Trudno.
Teraz do domu urodziny żonie wyprawiać :)
No chyba że 400W FTP to przepraszam bardzo Pana PRO( ͡° ͜ʖ ͡°)
Płytkie i pokazuje bardzo niskie IQ.
Jeżdżę na 10 letniej szosie canyona. I co? Jajco nie potrzebuje lepszej bo jest do ugniatania kilometrów.
Ale przyjdzie jakiś napinacz i ci napisze
To oczywiste, że jak nie wrzucasz przejazdów na strave, to się nie liczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@HHokuss
EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE MAM NADZIEJĘ, ŻE PRZEJDZIE TA NOWELIZACJA USTAWY