Aktywne Wpisy

Wrrronika +78
Jak mnie biedronka wkurza, no nie mogę xD
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
źródło: 1000063959
Pobierz
p0melo +12
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

#wspinanie #alpy #gory #alpinizm #wspinaczka
źródło: kacper-tekieli-na-pic-tyndall-768x600
PobierzPS. Co innego jak ktoś jest samotnikiem, nie zostawia po sobie nikogo, no niech sobie ryzykuje życiem, jego
Szkoda chłopa, Justyna się załamie. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@pilot1123: No żył ale jeśli żona i dziecko nie zmieniły jego podejścia to ciut mniej przykro. Człowiek z wiekiem powinien nabierać odpowiedzialności, zwłaszcza jeśli wiedział o zagrożeniu lawinowym.
@markhausen: Niestety tak się w górach robi "wyniki". Jakby przy każdym podniesionym ryzyku wspinacze mieli rezygnować, to dużej części osiągnięć by nie było. Ja bym tego nie zrobił, ale rozumiem, że to są góry i albo liczysz się z ryzykiem, albo nie masz czego tam szukać na pewnym poziomie. Dlatego ja sobie mogę
@AvantaR: włażenie na Blanca też jest niebezpieczne;) Pewnie jeśli uwzględnisz ile km przebywał w górach rocznie to może wyjść więcej niż kilka karier turystów wysokogórskich, więc wypadek gdzieś tam się robi bardziej prawdopodobny. Plus solo powoduje że szansa na ratunek jest minimalna.
Szkoda chłopa, chociaż uprawiał sport ekstremalny, więc zarówno on, jak i Justyna powinni liczyć się z ryzykiem, zwłaszcza mając dziecko. Najbardziej szkoda bobasa. :(
@pilot1123: Nie no, niebezpiecznie to może być nawet na grani między Grzesiem a Wołowcem, kiedy jest burza. Ale powiedzmy sobie szczerze, droga normalna na Blanca, przy
@Kolarzino: Justyna jest pyskata, ale akurat bardzo dobrze robiła, że prostowała wszystkich wielkich Januszy i Grażyny na swoich socialach. Nikt ich o zdanie na temat wychowania nie pytał, a 99,9% tych, którzy wspaniałe rady dawali, nigdy powyżej Gubałówki nie