Aktywne Wpisy

Marcinnx +53
Nic mnie tak nie W-----A jak ludzie, którzy traktują McDonalda jak jakąś j----ą restaurację 5 gwiazdkową.
Patrzę na to i co widzę? Widzę stado baranów, które stoi w kolejce, żeby dać się OGRABIĆ w biały dzień.
Kiedyś to był tani fast food dla studentów. A dzisiaj? Dzisiaj KAŻDY z Was, kto tam idzie, płaci 35-40 złotych za j----y KAWAŁEK TEKTURY zwany bułką i mięso grubości żyletki, które koło krowy nawet nie leżało.
Rozumiecie to?
Patrzę na to i co widzę? Widzę stado baranów, które stoi w kolejce, żeby dać się OGRABIĆ w biały dzień.
Kiedyś to był tani fast food dla studentów. A dzisiaj? Dzisiaj KAŻDY z Was, kto tam idzie, płaci 35-40 złotych za j----y KAWAŁEK TEKTURY zwany bułką i mięso grubości żyletki, które koło krowy nawet nie leżało.
Rozumiecie to?
źródło: obraz
Pobierz
Zielarz50 +623

Kółeczko skrajem KPN. Skręciłem inaczej niż zazwyczaj i trafiłem na schrony w lesie. Trzy jednakowe, 4 komorowe z wejściem od zachodu. Atomowe na wypadek upadku małego co nieco na Warszawę? W części Kaliszki.
#rowerowyrownik #ruszmirko #gravel
Skrypt | Statystyki
źródło: PSX_20230510_220311
PobierzA gdzie tam, vide https://wykop.pl/wpis/71252081/206-383-100-206-483-alez-wieje-gdyby-nie-rower-tt-
Ależ wieje. Gdyby nie rower tt to bym się przetaczał 25km/h...
I znowu toczenie się tt po lesie. Jestem ciekaw, co sobie myślał gravelowiec, które minąłem blisko Wiszącego Drzewa. Plus gleba bo opony 25mm i piach przy ruszaniu to średnie połączenie xd
Brak