Wpis z mikrobloga

#kuriercodzienny ludzie się mnie czasem pytają dlaczego coca cola jest rozlana. Jak mieszkasz baranie jeden z drugim na kocich łbach, to mam frunąć nad nimi? Ludzie to myślą że ja cargo jadę a mi stylem pokonywania przeszkód jest bliżej do enduro czy Crossa, bo jakbym miała się zatrzymywać co pół minuty przed każdym krawężnikiem czy przeszkodą to dostawa trwałaby nie 10 minut a dwie godziny
KingaM - #kuriercodzienny ludzie się mnie czasem pytają dlaczego coca cola jest rozla...

źródło: IMG_20230503_065714

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KingaM: nie każdy wie że jesteś biedota i musisz jeździć jakimś składakiem, normalni ludzie dostarczają samochodem

Nie dość że pedalarze przywożą zimne to jeszcze rozlane
  • Odpowiedz
@KingaM: polecam nie podpijac klientom, albo przynajmniej zakręcać butelkę przed dalszą jazda.
A kocie łby to sobie wygoogluj co to jest najpierw, bo ja tu widzę kostkę brukowa
  • Odpowiedz
  • 0
@obieq: a ja wiem co to jest a zdjęcie nie jest powiązane z tym, to po prostu przykładowa trasa jaką jadę by uświadomić wam poziom wstrząsów, że ciężko nie rozlać
  • Odpowiedz
  • 0
@IlawaNidzica: byku, ona może eksplodować nawet.
@LJBW603 a figa, jeszcze będą dumni ze mnie żem szybka, pogadasz se na infolinie z botem, ugrasz może jeden posiłek a potem lecisz na czarną listę na helpdesku jako awanturnik
  • Odpowiedz
@KingaM: serio? Poruszam się po mieście tylko rowerem wiec nie raz woziłam różne napoje w ramach zakupów czy wycieczek. Przewracałam się z nimi na śniegu, jeździłam po przeoranym polu… i rozlała mi się ze 2 razy śmietana w plastikowym kubeczku. Gazowane napoje nigdy nie doznały obrażeń. Ale może jak wożę to w normalnym plecaku, który ma ścisk i trzyma wszystko w miejscu to wtedy jest okej? A w tych kwadratowych
  • Odpowiedz