Wpis z mikrobloga

184 475 + 70 + 35 + 28 + 23 + 116 + 5 = 184 752

Zostawić Was na kilka dni i 150 powiadomień z tagu. Ech. Poczujcie się wszyscy mentalnie splusowani.

Plany miałem na majówkę ambitne, ale w drugim dniu okazało się że mogę je sobie wsadzić, bo zatoki się przewiały i teraz będą boleć i produkować nadmierne ilości wszystkiego. Tyle dobrego, że udało się dotrzeć na polskę powiatową 40km od domu to przynajmniej pozbierałem trochę kwadratów w okolicach Żor. Oczywiście bez terenowej wymiany dętki się nie obyło już pierwszego dnia.

A dzisiaj na otarcie łez leniwa Pogoria z wizytą bod bramą grozy w Dąbrowie Górniczej ( #kwadraty ). Pomyślałem, że jak jestem w okolicy to podjechać i się grzecznie spytać czy pozwolą te 100m za bramę wjechać nie zaszkodzi. Jak byli mili tak nie wpuścili. Nawet na dzień hutnika nie wpuszczą. Bo awizacja. Sracja.
Za to zachodni brzeg Pogorii to było chyba najprzyjemniejsze kręcenie w tym roku- 8km równego i praktycznie bezludnego asfaltu. Po jednej stronie jeziorko potem odpływ po drugiej krzaczki.

Total explorer tiles 474
Max cluster size 305
Max square size 12 x 12

#rowerowyrownik

Skrypt | Statystyki
F.....n - 184 475 + 70 + 35 + 28 + 23 + 116 + 5 = 184 752

Zostawić Was na kilka dni ...

źródło: photo_5947243628999064535_x

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • 0
@peanut_whu grupa znajomych z całej Polski zwiedza kraj na rowerze. Są kratki 1,5km na 1,5km, trzeba odwiedzic kazde miejsce, zoom na stathuntera, 120m potrzebuje tam podjechać bo ślad na GPS. Nawet wtrybiło, jakby nie to trzech tam stoi to myślę, że by pykło.

Nie jest to moje ostatnie słowo. Źle reaguję na odmowy a coś widziałem na stronie że szukają ludzi do pracy na halach. xd
  • Odpowiedz