Aktywne Wpisy

alkoholik000 +11

Zoyav +42
najbardziej mnie rozwalają te "ogródki" w blokach patodeweloperskich czyli kawałek trawnika wielkości twojej sypialni z widokiem na bloki naprzeciwko, leżysz sobie na leżaku na ogródku i wszyscy sąsiedzi z góry się na ciebie gapią z balkonu
brzmi jak świetna atrakcja 10/10
#patodeweloperka #mieszkania #nieruchomosci #budownictwo
brzmi jak świetna atrakcja 10/10
#patodeweloperka #mieszkania #nieruchomosci #budownictwo
źródło: IMG_1011
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
I żeby nie było pracowałem z Ukraińcami, szkoliłem ich itp. Większość kombinuje jak zrobić żeby zarobić, a się nie narobić.
Z drugiej strony poznałem kilku ciekawych kolesi i różowych. Różowe inna mentalność od Polek. Same potrafią zagadać i to nie w sensie erotycznorandkowym tylko tak sobie pogadać no i bardziej uśmiechnięte od naszych. Z innych różnic,
Wykwalifikowany specjalista zaakceptuje tak samo, że jego dzieci trują się glifosatem z ukraińskiego zboża xD
Ostatnio sieć Heya uruchomiła jakaś usługę na Ukrainie i jak myślicie - Jakie były komentarze? "Może dla Polaków w końcu coś zrobicie?" xD
@statystyczny_yt Przecież są biedni, więc nie powinni mieć nic do powiedzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakbys byl mniej nieporadny intelektualnie, to zrozumialbys ze takie wpisy jak zadne powoduja wzrost ukrofobii i nienawisci dla tzw. "fajnopolaczkow".
Interesem Polski jest interes jej obywateli bez wzglwedu na stan materialny, czy pozycje w drabinie hierarchii spolecznej.
Zauważyłem że stosunek do Ukraińców w Polsce w sporej części zależy od sytuacji mieszkaniowej. Od tego czy jest zaspokojona czy nie. I osoby, które mają gdzie mieszkać rzadziej wyrażają się negatywnie o Ukraińcach. A osoby, które wynajmują, lub jeszcze mieszkają z rodzicami częściej mają negatywny stosunek do nich.
się o emeryture min. Nieźle.muszą być n------i pod sklepem by widzieć kult bandery ( ͡º ͜ʖ͡º). tak tak