Aktywne Wpisy

kluha666 +81
Powiem wam, że decyzja o kupnie czytnika ebooków ponad rok temu, była jedną z najlepszych decyzji zakupowych w całym moim życiu. Czyta mi się dużo wygodniej i szybciej. Mogę go zabrać wszędzie, gdzie tylko chce. Obsługa jest intuicyjna i przyjemna. A wy macie czytniki? Jesteście z nich zadowoleni?
#ksiazki #ebook #kindle #pocketbook #legimi
#ksiazki #ebook #kindle #pocketbook #legimi
źródło: 1000009596
Pobierz
zdrajczyciel +617
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mylisz się, ostatnio otworzyłem rekrutacje na java developera - stawka taka średnia. Po 2 dniach od opublikowania oferty na linkedin mam 24 CV z białorusi / ukrainy / grózji. Takiej skali napływu specjalistów w IT 3 lata temu nie było.
@Moc90: Zalatuje mi to ułomną manipulacją na milę. Żeby ktoś czasem nie odważył się krytykować bo zaraz będzie: "biedny, nieporadny życiowo lub z lekkim upośledzeniem mózgowym".
Specjalistów jest najmniej, najbardziej ich brakuje, najmniej ich przyjechało.
Za to osoby na prostszych stanowiskach mają zdecydowanie większą konkurencję przez imigrację - tych ludzi jest od groma.
Jest też ich łatwiej zastąpić i nie raz słyszą, że wolą zatrudnić Ukraińca, nie tylko taniej, ale poza polskim, łamanym angielskim mówi tez po ukraińsku więc swoich
Dokładnie, wystarczy się postawić na ich miejscu. Nie każdy musi być super wykształcony, bo naród by bez tych ludzi nie istniał. Ktoś musi kopać rowy, budować budynki itd. Polska nie stanie się nagle hubem
A dlugofalowo Polska wygrala na tej wojnie poteznie
dobra prasa przez pomoc
sporo ukraincow pracuje i wielu zostanie - plus dla ekonomii
ruscy ida na dno
zbroimy sie
Przyszlosciowo mozemy miec wiecej do powiedzenia na arenie miedzynarodowej
A co powiesz o tych którzy brali zasiłek i siedzieli na Ukrainie?
Albo o tym że zelenski słowem nie wspomniał o wilyniu?