Aktywne Wpisy
adrianna- +397
Kochani! Pilne! Niepokojące sygnały! Zgodnie z prośbą udostępniam post.
Nie wypełniajcie żadnych oświadczeń dla NFZ na temat liczby godzin swojej pracy w miesiącu!
#lekarski #konowal100k #konowalposting #lekarz100k #lekarz
Nie wypełniajcie żadnych oświadczeń dla NFZ na temat liczby godzin swojej pracy w miesiącu!
#lekarski #konowal100k #konowalposting #lekarz100k #lekarz
źródło: image
Pobierz
ParadygmatYT +70
Jakieś 8 miesięcy temu zamiast inwestować w nieruchomości, poprosiłem #gielda
o stworzenie mi logicznego portfela. No i wygląda to tak:
Na 17 pozycji: 0 jest na plusie, 17 na minusie. Do tego dochodzą dwie pozycje już zamknięte. Jedna pozycja na minusie to moja fanaberia, a nie polecajka, . Więc tak naprawdę bilans to 0 do 18 na minus.
Łączy bilans na razie to minus ok. 22-23 procent. Bardzo ładnie. Założenie
o stworzenie mi logicznego portfela. No i wygląda to tak:
Na 17 pozycji: 0 jest na plusie, 17 na minusie. Do tego dochodzą dwie pozycje już zamknięte. Jedna pozycja na minusie to moja fanaberia, a nie polecajka, . Więc tak naprawdę bilans to 0 do 18 na minus.
Łączy bilans na razie to minus ok. 22-23 procent. Bardzo ładnie. Założenie
źródło: image
Pobierz

Ciebie powinno obchodzić, jeśli nie chcesz być tak samo z-----y jak tzw. natura. No chyba że chcesz, ale to wtedy tylko udowodni twoje szkodnictwo i powinność jego wyeliminowania w
Chcesz powiedzieć, że nie jesteś zwierzęciem posiadającym układ
Celem życia nie są też "ambicje i ideały", są to po prostu urojenia - uboczny efekt wykształcenia nieco bardziej złożonego mózgu. Co więcej, wprowadzanie tych urojeń w życie - w sensie wykonywania mechanicznych czynności na ich podstawie -
@pjoter-syn: No właśnie nie jesteśmy do końca prymitywnymi zwierzętami. Dostaliśmy od matki natury najwyższy i najlepszy z możliwych darów - dar rozumu. I to dzięki niemu jesteś w stanie przerwać ten liczący miliony lat ciąg reprodukcyjny.
Mistrzowskie wyjaśnienie!
@qusqui21: nigdzie nie próbowałem Cię do tego przekonywać. No i fakt, to nie jest tak, że mamy wolną wolę. jesteśmy niewolnikami naszych potrzeb i przyzwyczajeń. Niektórzy ludzie czują potrzebę spłodzenia potomstwa, niektórzy nie.
@eloar: tyle, ze tak jak jestesmy w stanie powstrzymac sie od gwaltu, tak samo jestesmy w stanie powstrzymac sie od tworzenia nowego zycia. Wiekszosc ludzi, tak jak nad gwaltem sie zastanawia, tak nad sensem istnienia nie. Przynajmniej na filozoficznym poziomie, a nie na poziomie trzeba sprawdzic co ktos w starej ksiazce na ten temat napisal.
Stad