Aktywne Wpisy

jmuhha +39
Wytłumaczy mi ktoś jak to możliwe, ze na osiedlu gdzie mieszkania są >900k w górę a słysze rano jak ktoś używa takiego czajnika?
trzymajcie mnie ლ(ಠ_ಠ ლ)
#nieruchomosci
trzymajcie mnie ლ(ಠ_ಠ ლ)
#nieruchomosci
źródło: 1000018422
Pobierz
Hej, proszę o opinię. Rekrutując się na AGH dostałem się na inżynierię obliczeniową, która wydaje się ciekawa pod względem matematyczno-informatycznym, a nie dostałem się na elektronikę (w tym roku próg był dużo wyższy niż w poprzednim). Dodatkowo najprawdopodobniej dostanę się na prz na elektronikę i automatykę i robotykę. Jeżeli chodzi o zainteresowania i preferencje, to chciałem kierunku łączącego wiele dziedzin jak właśnie elektronika, by później móc wyjechać na kilka lat za granicę
Co powinienem zrobić na twoim miejscu?
- Inżynieria obliczeniowa na AGH 37.5% (197)
- Automatyka i robotyka PRZ 33.1% (174)
- Elektronika PRZ 12.8% (67)
- Ryzykować i czekać na 2 turę na elektronikę AGH 16.6% (87)

Pseudointeligentna wersja tego typa:
źródło: Screenshot_20230427_092559_Opera Mini_1
PobierzGość z chorym dzieckiem próbuje innym wmawiać, że trzeba dzieci robić, nowe, nie znałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to był jego cały argument.
I czemu niby ma to służyć? To rozmnażanie jest z korzyścią dla czegokolwiek/kogokolwiek? Jaki jest ostateczny cel przetrwania gatunku?
Ludzie są w pewnym sensie wybrańcami, bo wykształtowali sobie mózgi dzięki którym potrafią myśleć, i uznać czy coś ma sens, czy nie. Czy z tego organu się skorzysta to indywidualny wybór każdej osoby. Jednakże, jak ktoś chce żyć tylko kierując się zwierzęcymi instynktami to trafi do pierdla już pierwszego dnia. Cała cywilizacja ludzi opiera się o powstrzymywanie prymitywnych instynktów i przeciwdziałanie naturze. Łączenie życia zgodnie ze zwierzęcą naturą z
A jakbym chciała, to najpierw pomyślałabym o adopcji. Nikt nigdy nie żałował, że się nie urodził.
@kjungst:
@BarkaMleczna: Typowa Baba co mysli, ze wszystkie rozumy pozjadala jest typowa. Zacznijmy od
@pjoter-syn: a kto powiedział że ma jakikolwiek sens?
źródło: oogaboogaaa
PobierzSam ustal sobie cel życiu, tylko taki, żeby nie przeszkadzać innym