Aktywne Wpisy

marek2092 +106
A więc szukałem samochodu aż w końcu się coś trafiło,Mazda 3 2008 rok, blacharsko bdb na progach, parę małych wgniotek ledwo widocznych i rysek ale to szczegół, nie ma co wymagać cudow po leciwym samochodzie,LPG zalozone silnik 1.6 chodzi fajnie narazie jestem zadowolony. Wiadome to nie jest jakiś tam extra samochód ale dla mnie wystarczy, oby się darzylo
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: temp_file3474078724422662590
Pobierz
kankes +134
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Pseudointeligentna wersja tego typa:
źródło: Screenshot_20230427_092559_Opera Mini_1
PobierzGość z chorym dzieckiem próbuje innym wmawiać, że trzeba dzieci robić, nowe, nie znałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to był jego cały argument.
I czemu niby ma to służyć? To rozmnażanie jest z korzyścią dla czegokolwiek/kogokolwiek? Jaki jest ostateczny cel przetrwania gatunku?
Ludzie są w pewnym sensie wybrańcami, bo wykształtowali sobie mózgi dzięki którym potrafią myśleć, i uznać czy coś ma sens, czy nie. Czy z tego organu się skorzysta to indywidualny wybór każdej osoby. Jednakże, jak ktoś chce żyć tylko kierując się zwierzęcymi instynktami to trafi do pierdla już pierwszego dnia. Cała cywilizacja ludzi opiera się o powstrzymywanie prymitywnych instynktów i przeciwdziałanie naturze. Łączenie życia zgodnie ze zwierzęcą naturą z
A jakbym chciała, to najpierw pomyślałabym o adopcji. Nikt nigdy nie żałował, że się nie urodził.
@kjungst:
@BarkaMleczna: Typowa Baba co mysli, ze wszystkie rozumy pozjadala jest typowa. Zacznijmy od
@pjoter-syn: a kto powiedział że ma jakikolwiek sens?
źródło: oogaboogaaa
PobierzSam ustal sobie cel życiu, tylko taki, żeby nie przeszkadzać innym