Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim czy przeszczep wchodzi jeszcze w grę? Może minoxidil, finasteryd (ale musisz być świadomy skutków ubocznych). Może mikropigmentacja?

Też jestem łysy, mam 32 lata. Wcześnie straciłem włosy. Ogólnie miałem jakieś kontakty, ale żadnego związku niestety. I przez długi czas nigdy nie było to dla mnie tak ważne, bo mierzyłem się z innymi traumami, ale teraz samotność do mnie dotarła i uderzyła bardzo mocno. Teraz mój cel to siłownia, żeby polepszyć sylwetkę.
  • Odpowiedz
Bo np. na dłuższą metę takie życie samemu jest szkodliwe i łatwo ześwirować.

@mirko_anonim:
niestety nikt nigdzie nie dał gwarancji, że każdy bedzie kogoś miał. Człowiek jest przystosowany do tego żeby żyć samotnie i nie świrować. Po prostu musi mieć rozum i pokorę.
  • Odpowiedz
@haosik: stadem moze być wszystko, a nie tylko żona i dzieci. Po to natura wyposażyła człowieka w masturbację i zdolność samodzielnej pracy, posiłków, żeby mógł przetrwać sam. Psychika wielkiego znaczenia nie ma, bo wiele osób sobie poradzi w samotności, a ci co nie - po prostu słabe jednostki.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Odpowiedź anonimowego użytkownika:

Tak, też mi się nie chciało czytać.

Do OPa mam radę żeby zmienić pracę na lepszą, a z tym pojawi się lepsze zdanie o samym sobie i $$, a to przyciąga ludzi.

• Odpowiedz