Aktywne Wpisy

okoboji +62
400 tysięcy złotych za niekatywny kanał na youtube, który przez prawie rok wypuścił jeden film z animaacjami generowanymi AI a do tego ten film jest recenzją filmu.
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-30 o 12.43.38
Pobierz
BedzieDobraGra +68
Proszę o wyrozumiałość. Człowiek zdrowy, czuje się na 20 lat mniej, 3 dorosłych dzieci (nawet dziewczyna jednego syna powiedziała, że jestem za młody, żeby być jego Tatą :) ). Czas to bezwzględny drań.
źródło: dowod_redacted
Pobierz

Co z tego, że ludzie będą mogli wziąć bk2% skoro po dużo wyższych cenach. Te wszystkie propozycje ustaw zrobią dużo więcej złego niż dobrego.
BTW giełda doskonale dyskontowała przyszłość bo akcje devow rosną od dobrych 3 miechów.
#gielda #nieruchomosci
@markier: Przecież to było oczywiste, jak zobaczyłem ten wpis to wiedziałem, że jesteśmy blisko dołka. Antywyrocznia się nie myli.
https://wykop.pl/wpis/64532717/wig-nrchom-od-poczatku-cyklu-podwyzek-stop-procent
Przedstawiam również dalszą projekcję bazującą na najnowszych wypowiedziach deweloperów.
#nieruchomosci #gielda #budownictwo #ekonomia #gospodarka
Nowych osób które się łapie na ten program w przyszłym roku nagle nie przybędzie, inflacja z nami raczej zostanie, ludzie się niespecjalnie wzbogacą, stopy procentowe pewnie zostaną ewentualnie mały ruch
@bzyku95: Potem korekta wzrostu wywołanego przez dolewkę pieniędzy. Jak nic się nie zmieni ze stopami to po prostu będziemy wracać do obecnych cen przez następne 2 lata.
Ogólnie to bk2 zablokował sensowniejsze spadki cen niestety. Spodziewam się że dołek jest mniej więcej teraz, a potem będą dochodzić kolejne czynniki popytowe: najpierw bk2, potem obniżenie stóp, a potem - być może - koniec wojny, stabilizacja w tej części Europy, finalnie - Ukraińcy, którzy
@markier:
Nie widać, żeby jakoś mocno rosły w stosunku do rynku:
https://stooq.pl/q/?s=wig_nrchom&d=20230404&c=1y&t=l&a=lg&r=mwig40
@rzzz: ale jak cała giełda leciała, to spadkowcy nie pisali, że cała giełda leci ( ͡° ͜ʖ ͡°) czyli standardowo, oszukujecie sami siebie tymi wykresami XD