Aktywne Wpisy
nowszyja +1223
Facet przez dwie godziny był masakrowany przez 3 kundle, jego kończyny były w takim stanie, że lekarze próbując go ratować musieli je odciąć, niestety mężczyzna zmarł. Jesteście w stanie sobie wyobrazić skalę jego cierpienia? Dlaczego to się wydarzyło? Bo państwo skapitulowało przed psiarzami. W normalnym kraju kundle po pierwszym pogryzieniu byłyby odebrane, a psiarz dostał taką karę, żeby nauczył się rozumu. Tutaj była klasyka: kobieta pogryziona wcześniej przez te psy musiała bujać

mirko_anonim +100
✨️ Dlaczego nie lubię firmowych integracji? Ⓘ
Dlaczego ludzi tak szokuje, że ktoś przychodzi do pracy, robi swoje i się zwija ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dzisiaj dowiedziałem się, że w mojej firmie na koniec roku jest wielka duper gala podsumowująca rok z nagrodami i wgl i wiem, że mnie nie będzie na niej bo mam gdzieś firmowe integracje, zwłaszcza, że pracuję zdalnie i mam po prostu daleko
Ale wszyscy oczekują że będę
Dlaczego ludzi tak szokuje, że ktoś przychodzi do pracy, robi swoje i się zwija ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dzisiaj dowiedziałem się, że w mojej firmie na koniec roku jest wielka duper gala podsumowująca rok z nagrodami i wgl i wiem, że mnie nie będzie na niej bo mam gdzieś firmowe integracje, zwłaszcza, że pracuję zdalnie i mam po prostu daleko
Ale wszyscy oczekują że będę
jaki smak
- kurczak 51.3% (429)
- 4 sery 48.7% (408)

Chciałbym zbudować płot w stylu jak na zdjęciu. Jak osiągnąć takie dopasowanie kamieni? Starożytni jakoś to ogarnęli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#budujzwykopem #budownictwo #budowadomu #inzynieria #pytaniedoeksperta #archeologia
źródło: dd
Pobierz@unick: ale im kosmici pomagali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
możesz iśc drogą sprytną - zbudować sobie formę w której masz segmenty po kilka "kamieni", robisz odpowiednie łączenia i kształty ( taka silikonowa matryca) a a następnie wysypujesz dno czymś co ma imitować kamień, betonujesz i z takich betonowych segmentów stawiasz płot
@m_ney droga ciężka najbliższa oryginałowi, ale czy osiągnę taką precyzję? droga sprytna faktycznie jest sprytna, ale to już nie będzie to samo, jednak pomysł wart rozważenia jak się to dobrze zrobi to może jakoś to będzie wyglądać.
https://youtu.be/vpRO5eIpnsA
https://youtu.be/-KFl2zYWGM4
W Europie się bez zaprawy raczej nie budowało, bo jak weszła architektura monumentalna to zaprawa już była, ale w takim Egipicie...