Aktywne Wpisy

Berbeluszka +117
Nie da się szanować katolików.
Przestałam wierzyć w życie po śmierci w wieku 10 lat, potem poszła już lawina i mimo że naprawdę się starałam uwierzyć (tak jest łatwiej, nie trzeba wtedy za dużo myśleć), to nie byłam w stanie sama siebie przekonać do wiary w cokolwiek, równie dobrze moglabym przekonywać sama siebie, że latający potwór spaghetti istnieje.
Na początku miałam neutralne spojrzenie i z niechęcią patrzyłam na osoby, które kisną z
Przestałam wierzyć w życie po śmierci w wieku 10 lat, potem poszła już lawina i mimo że naprawdę się starałam uwierzyć (tak jest łatwiej, nie trzeba wtedy za dużo myśleć), to nie byłam w stanie sama siebie przekonać do wiary w cokolwiek, równie dobrze moglabym przekonywać sama siebie, że latający potwór spaghetti istnieje.
Na początku miałam neutralne spojrzenie i z niechęcią patrzyłam na osoby, które kisną z

atteint +381
pochwalić się wam, moi drodzy, muszę, że od jakiegoś czasu, jestem dumnym posiadaczem limitowanej edycji konserwy Tyrolskiej.

#neuropa #konfederacja #heheszki #polityka
2023 A BASTEK66 DALEJ BEZBEKIEM
nawet wyżej na mirko jest fajny przykład :D
@Janusz_Conway: A pomyśl, jaki to przypał, że cześć jednak nie wyrasta xD
Chociaż w sumie zabawne, że na początku człowiek się dziwił, jak to Korwiniści mogli wejść w koalicję z tymi strasznymi narodowcami. A teraz wychodzi na to, że oni najnormalniejsi z całej tej bandy i jedynym im przynajmniej troszkę jeszcze na kraju
@konkuterowiec to zagłosuj na jakieś ugrupowanie z dupy które nie dostanie się do sejmu, przy obecnej ordynacji to głos odebrany pisowi
Już nie da się przymykać oka jak wcześniej na jakieś odpały o hitlerze/zawsze się trochę gwałci, bo najważniejsza jest gospodarka i wolność. Bo za dużo tych wad. Widać, że te postulaty nie będą spełnione. Z gospodarki nic nie zrobili, a wejście do sejmu tylko
@Deska_o0: No właśnie nie... Wszystkie głosy które nie wejdą do sejmu to pomoc dla PIS. U nas wygląda to jak poniżej:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Metoda_D%E2%80%99Hondta
nie specjalnie mnie to dziwi bo ja sam jako ateista kucowałem dla korwina
Niby Pan Janusz i jego koledzy mówią jakieś rzeczy o kościele no ale przecież wolnościowa partia nie będzie wprowadzała państwa kościelnego, prawda?
Prawda? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Janusz_Conway: wiesz co, taka natura czlowieka chyba. Z wiekiem czlowiek staje sie bardziej sklonny do kompromisow, oddaje swoje idealy i wolnosc kosztem bezpieczenstwa bo ma rodzine, dzieci itd
Z dochodem 4000-7000zł
lol xd
A i tak wyszła większość uczniów i paru kuców na B2B ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i gdzie masz z tych statystyk, że się nie wyrasta?
@Janusz_Conway: 16 lat pierwsza wakacyjna praca i nagle sie okazuje że XIX wieczne rozwiązania w zakresie zatrudnienia twoich idoli nie takie fajne xD