Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
mirko_anonim +16
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Przez prawie 3 lata byłem samotny. Wcześniej dwa nieudane związki. Najpierw z borderką, a potem z taką manipulatorką, która prawie nabawiła mnie problemów psychicznych i kompletnie mnie zniszczyła. Z racji, że mam już prawie 27 lat i mieszkam w małej miejscowości wybór padł na portale randkowe i jednym słowem to jest dramat. Pary mialem, ale 90% par to osoby z nadwagą, często bardzo dużo.
Zdesperowany samotnością, zacząlem wybierać te
Przez prawie 3 lata byłem samotny. Wcześniej dwa nieudane związki. Najpierw z borderką, a potem z taką manipulatorką, która prawie nabawiła mnie problemów psychicznych i kompletnie mnie zniszczyła. Z racji, że mam już prawie 27 lat i mieszkam w małej miejscowości wybór padł na portale randkowe i jednym słowem to jest dramat. Pary mialem, ale 90% par to osoby z nadwagą, często bardzo dużo.
Zdesperowany samotnością, zacząlem wybierać te
#bekazlibka #bekazlewactwa #bekazprawakow
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@sotilas: Komunista
Komentarz usunięty przez moderatora
@sotilas: łooo, szybko poszło xD
Przecież imigranci z Ukrainy mają takie same kompetencje jak Polacy, system edukacyjny jest bardzo podobny a nawet lepszy(kończą szkołę rok wcześniej)
Spotkać na wykopie kogoś, kto używa okreslenia "libek" w innym kontekście niż ironiczno-przesmiewczy, to coś jak spotkać laskę z kolorowymi włosami xD. Może i wygląda spoko, ale w bani nasrane.