Aktywne Wpisy

Zawsze śmieszy mnie ta walka iphone vs android, aktualnie mogę sobie pozwolić na jaki tylko telefon chcę a i tak wolę Androida za 1k niż iphone za 4k xD Już jutro wychodzi Xiaomi Poco X7 na którego czekam od dawna bo wiem że zje konkurencję, argumenty Zombie iphoniarzy poszły do piachu że kogoś nie stać ;/
#android #iphone #apple
#android #iphone #apple

hirek_gawron +1380
stop. Żaby czas
źródło: temp_file4395255337476384986
Pobierz

#bekazlibka #bekazlewactwa #bekazprawakow
źródło: Screenshot 2023-03-24 at 07.54.43
Pobierzhttps://youtu.be/t2ICmOYP8gs
@sotilas: Serio? Ten tekst jest przecież odpowiedzią na ksenofobiczne jojczenie, że nie powinno być żadnych imigrantów, bo zabierają pracę.
@johny-kalesonny: to jest według ciebie ksenofobia? o boże...
Wyjechałem kiedyś do UK, język znałem na poziomie liceum, znajomości miałem takie że byłem u brata. Pracę znalazłem taką, że było mnie stać na opłaty, jedzenie i jeszcze odłożyłem. Mój brat siedział tam już kilka lat więc ogarnął sobie lepszą robotę. Czy ja zabrałem jakiemuś angolowi miejsce? Chyba tylko totalnemu debilowi z którego i tak społeczeństwo nie miałoby pożytku.
Teraz u nas
źródło: 6FjiNh0sE.888.mem
Pobierz@fanmarcinamillera: pomijając już ten kompletnie chybiony fakt przywoływania tego słynnego "języka" jako wielkiej kwalifikacji, bo niby jaką przeszkodą jest dla rodzimego użytkownika rosyjskiego nauczyć się w tydzień polskiego wystarczająco do obsługi grilla w macdonaldzie, to może i tak. i co z tego? jaki z tego jest wniosek? skoro wolny ryneczek
@viero: a z ciebie niby jakie angielskie społeczeństwo miało pożytek, z polskiego robolskiego smiecia. xd k---a mać, zerowa samoświadomość.
xddd czy ty siebie słyszysz?
@sotilas: kilkanaście k podatku i dobrze wykonaną pracę
@sotilas: ty hamuj się klaunie xd
https://www.youtube.com/watch?v=N-kgb1QtSnU&ab_channel=Qnoops
szkoda tylko że zapomniałeś o takim małym szczególe jak fakt że na Ukrainie wszystko można kupić za kilka dolarów xDDD
Komentarz usunięty przez moderatora
Niemniej jednak, imigranci są w Polsce niezbędni, bo zaczyna brakować u nas prostych pracowników fizycznych i trzeba być naprawdę