Aktywne Wpisy

MonazoPL +196
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
meisnois +1
Dobra, czysto teoretycznie - zadaje pytanie do męskiej części tego tagu:
Jeżeli piszecie, że lubicie spacery to co to znaczy? (oczywiście pytanie o prezentttttt (╯°□°)╯︵ ┻━┻ ) - Mi jedynie co przychodzi do głowy to:
kubek termiczny, szalik/czapka/rękawiczki.
Biorę po 300 od wszystkich drużyn i słucham propozycji ヽ( ͠°෴ °)ノ
#wykopaka
Jeżeli piszecie, że lubicie spacery to co to znaczy? (oczywiście pytanie o prezentttttt (╯°□°)╯︵ ┻━┻ ) - Mi jedynie co przychodzi do głowy to:
kubek termiczny, szalik/czapka/rękawiczki.
Biorę po 300 od wszystkich drużyn i słucham propozycji ヽ( ͠°෴ °)ノ
#wykopaka

Do wyrobienia karty kierowcy nie potrzebujesz nic poza PJ - można wyrobić nawet przed kursem ponieważ nr. prawa jazdy się nie zmienia ;)
Zajęcia teoretyczne na C/C+E - osobiście byłem chyba tylko na 2h gdzie omawiano tachograf oraz podstawowe przepisy dla ciężarowych typu ograniczenia prędkości etc
Zajęcia z kwalifikacji w 100% zrobiłem z domu online. Praktycznie wyglądało to tak, że ustawiałem autoclickera
Z tą pracą lokalną to też jest różnie, bo często wiążę się z waleniem po kilkanaście godzin, nierzadko na nocki, aby wrócić do domu tylko na sen. Gdzie tu miejsce na życie prywatne, że o jakimkolwiek
ZERO wspomnienia ze taka praca jest raczej dla bezdzietnych bo w każdym systemie rozwala związki.
Prac ciężkich psychicznie jest od groma, za wiele mniejsze pieniądze- zapraszam na chwilę obecną do armii.
Tu za system 6/1 lub lepszy 2/4 dostajesz dostajesz MAX 970zł do pensji.
ameryka`?@kaczorekk_michalek tacho jest obowiązkowe, nie dotyczy to np. pomocy drogowej w obrębie 100km od bazy.
@bkwas: Tyle to ja nawet nie mam za 3off.
kurła, 7 lat studiów. 12 miesięcy praktyk z--------u za psi pieniądz, często na młotku i farbie. I co mam? 3,2k euro tylko pływając, 4-6msc
Co do całości wypowiedzi to dodałbym, że ze względu na fatalne godziny
źródło: DSC_0045
PobierzNie jestem w stanie znaleźć pracy na miejscu za godną stawkę - za 8-9k bez problemu mógłbym jeździć biorąc te wszystkie minusy na klatę, ale takich prac w polsce praktycznie nie ma. Jeśli chcesz tyle zarabiać, musisz jeździć 2/1 2/2 3/1 itp. co u mnie dyskwalifikuje taką pracę, bo chcę być na miejscu i żyć a nie wegetować.
Jak inni pracują? Różnie.