Aktywne Wpisy

MonazoPL +105
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz
thorgoth +225
Tomasz Schuchardt po roli w Domu Dobrym Smarzowskiego spotkał się z ogromną falą hejtu.
Ludzie (w większości kobiety 60+) życzą mu śmierci, zgwałcenia przez osła (!), śmierci dziecka czy dożywotniego kalectwa. Ktoś mu też porysował samochód kluczami gdy był na zakupach.
Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać, żeby nie odróżniać aktora od roli? Rozumiem że żyjemy w banieczkach ale ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej osoby. Jak tacy ludzie żyją?
Gdy widzą w
Ludzie (w większości kobiety 60+) życzą mu śmierci, zgwałcenia przez osła (!), śmierci dziecka czy dożywotniego kalectwa. Ktoś mu też porysował samochód kluczami gdy był na zakupach.
Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać, żeby nie odróżniać aktora od roli? Rozumiem że żyjemy w banieczkach ale ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej osoby. Jak tacy ludzie żyją?
Gdy widzą w
źródło: 0111427209833992_n
Pobierz

W sklepie pojawiła się kolejna wersja aplikacji - Android 5.0.9. A w nim między innymi:
- zmieniliśmy umiejscowienie przycisku dodawania treści (+);
- dodaliśmy dodawanie wpisów z poziomu tagu;
- poprawiliśmy dodawanie znalezisk, między innymi możliwość dodawania własnej miniatury;
- odblokowaliśmy możliwość cofnięcia przyznanego plusa do wpisów;
- wprowadziliśmy poprawki związane z +18 i ładowaniem treści;
- i wiele innych drobnych poprawek.
Aplikację androidową znajdziecie pod adresem: https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.wykop.droid&hl=pl&pli=1
Zapraszamy do pobrania aplikacji, ale również liczymy mocno na feedback z Waszej strony - chcemy tworzyć aplikację wspólnie z Wami, dla Was. Ogromnie dziękujemy Wam za Wasze wsparcie (ʘ‿ʘ)
#wykopchangelog #nowywykop #wykop #internet #wykopnaandroida
Miałem spytać "w naprawiliscie już wieczne wieszanie się apki, ale po kliknięciu "odpowiedz" apka się zawiesiła i znowu musiałem resetować i szukać ten wpis, by napisać to, co piszę...
Wy jesteście normalni??
źródło: temp_file.png4560025131591109450
Pobierzhttps://wykop.pl/wpis/70528163/ktos-jest-mi-w-stanie-wytlumaczyc-dlaczego-w-obser
Kolejny screen w komentarzu
#wykop #wykop20 #kiciochpyta
Dalej otwieranie linków do wykopu w aplikacji wykopu przenosi do osobnej przeglądarki. XD
Jesteście bezczelni.
@wykop: ???? XDDDD
Boże, ak tęsknię za #otwartywykopmobilny (╥﹏╥)
Chociaż dzięki temu zdecydowanie mniej wchodzę na wykop :D
Co za p---------e. Usuwanie własnych komentarzy z mikrobloga nie działa, powiadomienia wciąż nie kierują do właściwego komentarza, sortowanie/rozwijanie komentarzy nie działa prawidłowo, czarne listy nie działają, aplikacja wciąż pobiera kosmiczne ilości danych, nie ma opcji oszczędzania transferu, w skrócie nic nie działa
Nie tylko dlatego że mi się nawet nie bardzo chce szukać gdzie mnie ktoś zawoła, ale dlatego że innym się też nie chce i pomimo że nadal piszę tu i tam to ilość powiadomień spadła do ułamka tego co kiedyś
pięknie załatwiliście portal i interakcje użytkowników, będzie fajny study case o tym jak