Aktywne Wpisy

DrN_25 +151
Mireczki pijcie że mną kompot. W końcu podjąłem rękawice budowy domu własnymi siłami. Działka jest, ogrodzenie tymczasowe właśnie zrobione, wymieniłem grunt pod płytę fundamentowa. Może nawet stworze tag do relacji i pełnego sprawozdania z budowy 😅
#budowadomu #budujzwykopem #chwalesie #domparterowy
#budowadomu #budujzwykopem #chwalesie #domparterowy
źródło: 1000028035
Pobierz
rukh +10
źródło: temp_file6042004186199315948
Pobierz

To się powoli robi niebezpieczne, za kilka lat te "samce" zaczną ich dźgać nożami od tyłu, bo tak ich to mierzi.
I to nie jest dobre dla nikogo, bo ten "samiec" też jest bardzo nieszczęśliwy i ma dużo racji, niestety będzie niszczył innych którzy są szczęśliwi.
a nie mam takich odpałów bo wiem, że tak działa natura i takie jednostki muszą być w społeczeństwie
mierzi mnie tylko to gdy ktoś mówi, że życie jest sprawiedliwe i cokolwiek zależy od nas samych
A przykład tego "samca" który robił zdjecia, to jest ktoś kto robi przeciwnie, zamiast starać się polepszyć swoją psychikę on drąży głębiej i głębiej w depresję.
No nikt mi nie powie, że jest
Ale pamiętaj, że w redpillu chodzi o to, żeby być drapieżnikiem i upolować KOBIETĘ, a nie jeździć na jakiejś tam hulajnodze elektrycznej!