Aktywne Wpisy

ZabijamKury +11
Trochę mi się uleje, bo zaczynam się czuć jak Zajechany Zygmunt.
Pracuję jako programista i zarabiam te magiczne 15k netto na fakturze, czyli po podatkach, zusach, księgowym 10400 zł. Ostatnią podwyżkę miałem dokładnie 2 lata temu i było to magiczne 3 zł na godzinę (zayebista kwota nie ?). Miałem obiecane, że na początku tego roku będę miał 15 zł netto więcej i we wrześniu kolejne 10 zł bo firma się zaczęła
Pracuję jako programista i zarabiam te magiczne 15k netto na fakturze, czyli po podatkach, zusach, księgowym 10400 zł. Ostatnią podwyżkę miałem dokładnie 2 lata temu i było to magiczne 3 zł na godzinę (zayebista kwota nie ?). Miałem obiecane, że na początku tego roku będę miał 15 zł netto więcej i we wrześniu kolejne 10 zł bo firma się zaczęła

Grzesiok 0
Poszukiwane: Filmy pod Halloween dla młodszej młodzieży = 12-13 latków.
Co możecie polecić? Nie chodzi mi o takie błahe produkcje jak gęsia skórka, bo "IT" już mają zaliczone ale z drugiej strony nie wyjeżdżajmy z jakimiś Egzorcyzmami lub Obecnościami, bo to może być za mocne.
#film #filmy #horror #filmnawieczor
Co możecie polecić? Nie chodzi mi o takie błahe produkcje jak gęsia skórka, bo "IT" już mają zaliczone ale z drugiej strony nie wyjeżdżajmy z jakimiś Egzorcyzmami lub Obecnościami, bo to może być za mocne.
#film #filmy #horror #filmnawieczor

https://www.eurogamer.pl/nie-do-zaakceptowania-gracze-narzekaja-na-steam-po-problemach-z-serwerami
Idź tam czytać regulaminy i nie zawracaj normalnym ludziom dupsk
A inne gry biorą tyle samo pieniędzy od kogoś kto pograł chwilę i mu się nie spodobało, co od tego, kto utopił 2k godzin. A wtedy cena za godzinę jest raczej niewygórowana. Śmiesznie by było jakbyś się dowiedział ile kosztuje spora kolekcja figurek Warhammera.
Ja tam nie uważam, że
Tu nie chodzi o wielogodzinne szukanie informacji.
Op kupił ostatni tytuł z serii trzech gier i myślał że będzie miał wszystko to co jest w pierwszej i drugiej części mimo, że ich nie posiadał. Jak kupujesz GTA V to masz kampanię GTA V, nie wszystkie które już były. Co tu jest niejasne?
I nie sprawdził dodatkowo czy jak masz na Epic to będzie działało z wersjami ze Steam.
Co
Polityka 2/10, ale nikt normalny nie kupuje tych gier w pełnej cenie. Podstawowa trylogia na przecenach wyszła mi trochę więcej niż 250zł, więc w porządku cena za tak dużo kontentu. A twoi egipcjanie regularnie są na przecenach za 3 dychy.
@Aztec26626: Porównanie do GTA V ma się nijak. W GTA V nie masz np. samochodów z GTA IV, czy GTA
@JaredXxX: Taka jest odpowiedź twórców Starsector XD W samym FAQ dali link do kanału na którym