Aktywne Wpisy

Elev +229
źródło: 1000003468
PobierzA ta dalej odrzuca rzeczywistość i fakty...
"Sylwia Peretti w nowym wywiadzie z Żurnalistą po raz kolejny otworzyła się na temat śmierci swojego syna, który zginął w wypadku samochodowym. Celebrytka twierdzi, że Patryk znał zasady dotyczące kierowania autem po alkoholu. Stanowczo zaprzeczyła, że jej syn jest mordercą."
Znał zasady kierowania po alkoholu... No faktycznie. Znał też zasady ruchu drogowego.
Jaka
"Sylwia Peretti w nowym wywiadzie z Żurnalistą po raz kolejny otworzyła się na temat śmierci swojego syna, który zginął w wypadku samochodowym. Celebrytka twierdzi, że Patryk znał zasady dotyczące kierowania autem po alkoholu. Stanowczo zaprzeczyła, że jej syn jest mordercą."
Znał zasady kierowania po alkoholu... No faktycznie. Znał też zasady ruchu drogowego.
Jaka

źródło: bytom1
Pobierzźródło: bytom2
PobierzByłyby jaja jakby się czat zepsuł i uznał, że od teraz jest górnikiem. A na wszystkie pytania odpowiadał:
Tyrozki ni mom czasu bo zara jadę moplikiem na szychta
To jest absolutne złoto, normalnie to powinno mieć 2785 wykopy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
AI w rzeczywistości: Hej chłopaki, zostałem dzisiaj przydzielony do tej sztolni, dali mi kilof i mówili że mam zasuwać 8 godzin pon-piątek.
@Sephirionn: Nowsza wersja, z Bing Chatu jest aż za asertywna xD