Aktywne Wpisy
mkorsov +16
Kontynuuje remont małego domku na rod. Na dach jest położony gont bitumiczny (będzie jeszcze gasior z tego samego materiału). Wiatrownica i pas podrynnowy dają radę i nie będę montować rynien. Wszystko idzie bardzo powoli.
#rod #remontujzwykopem #budujzwykopem
#rod #remontujzwykopem #budujzwykopem
źródło: 1000004749
Pobierz
niegwynebleid +56
na razie wystarczy
działa automatyka i światło. sterowanie z komórki przez tuya bez problemu
#pergola zmontowana właściwie w 99% - pozostaje montaż rolet bocznych, co zajmie pewnie jeden ekstra dzień
wygląda świetnie, pewnie i premiowato
wszystkie części wysokiej jakości - nawet wykończenie dachu od góry tip top z dodatkowymi kątownikami zamykającymi konstrukcję - super
Montaż przedłużony bardzo przez podłączenie elektryki - skorzystałem ze swojego kabla bo mi został ogrodowy, w peszlu, gruby jak... gruby kabel.
działa automatyka i światło. sterowanie z komórki przez tuya bez problemu
#pergola zmontowana właściwie w 99% - pozostaje montaż rolet bocznych, co zajmie pewnie jeden ekstra dzień
wygląda świetnie, pewnie i premiowato
wszystkie części wysokiej jakości - nawet wykończenie dachu od góry tip top z dodatkowymi kątownikami zamykającymi konstrukcję - super
Montaż przedłużony bardzo przez podłączenie elektryki - skorzystałem ze swojego kabla bo mi został ogrodowy, w peszlu, gruby jak... gruby kabel.
źródło: arf3a8
Pobierz

"Sylwia Peretti w nowym wywiadzie z Żurnalistą po raz kolejny otworzyła się na temat śmierci swojego syna, który zginął w wypadku samochodowym. Celebrytka twierdzi, że Patryk znał zasady dotyczące kierowania autem po alkoholu. Stanowczo zaprzeczyła, że jej syn jest mordercą."
Znał zasady kierowania po alkoholu... No faktycznie. Znał też zasady ruchu drogowego.
Jaka to trzeba być upośledzona koza.
#polska #peretti #wypadek #patologiazmiasta #patologiazewsi #a-----l #motoryzacja
@brygadzistausmiechnietejpolski: w końcu sam je ustalił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dla mnie bardziej naganne od samego jej zdania jest rozpowszechnianie go przez dziennikarzy żeby rozbudzać emocje i generować sobie z tego kliknięcia.
Stop making stupid people famous.
Jest to moda, która się opłaca. W przypadku jakby grillował te cwelebryckie p---y to nikt by go nigdzie nie zapraszał. Taki nowoczesny typ "cancelowania".
Nie popieram tego żeby było jasne. Gardzę takimi dziennikarskimi miernotami.
Komentarz usunięty przez moderatora
Przecież była jego matką. Co by się nie działo, zdecydowana większość kobiet, będzie bronić własnego dziecka. Nie ważne co by zrobił...
Tak działa instynkt macierzyński. Gdyby matka miała poświęcić np. 100 losowych osób, dla własnego dziecka to większość matek bez wahania by to zrobiła.
@brygadzistausmiechnietejpolski: zasada jest taka ze sie autem nie jezdzi po alkoholu.
chyba ze dla tej rodzinki znajomosc jakichs patologicznych zasad jadzy po alko ogranicza sie do tego, ze wczesniej juz n------i jezdzili, i nic sie nie stalo, wiec dopoki tak dalej beda robic, to nic sie nie stanie.
@brygadzistausmiechnietejpolski: ciekawe czy znał tą, że się nie wsiada za kółko po wódzie xD
@brygadzistausmiechnietejpolski: Jedyna zasada kierowania po alkoholu to nie kierować po alkoholu, więc skoro kierował, to nie znał. Nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym.
Tylko trochę za małą i nie ogarnął.
Ona żyje w bananowym świecie i wśród jej znajomych w tamtym tygodniu ośmiu dojechało do domu w takim stanie jak jej synek, BO TO NORMALNE.