Aktywne Wpisy

Salido +802

Sierran +220
Mirki, potrzebuję Waszej pomocy w nagłośnieniu sprawy.
Mój przyjaciel został dziś potrącony przez samochód. Kierowca uciekł z miejsca zdarzenia. Nie wiemy jeszcze, czy było to celowe działanie, czy kierowca był pod wpływem alkoholu lub innych środków.
Jeśli ktoś był w okolicy i ma jakiekolwiek nagranie z kamerki samochodowej, monitoringu lub widział, w którą stronę odjechał sprawca, albo posiada jakiekolwiek informacje mogące pomóc w ustaleniu jego tożsamości, będę ogromnie wdzięczny za kontakt. Proszę też o
Mój przyjaciel został dziś potrącony przez samochód. Kierowca uciekł z miejsca zdarzenia. Nie wiemy jeszcze, czy było to celowe działanie, czy kierowca był pod wpływem alkoholu lub innych środków.
Jeśli ktoś był w okolicy i ma jakiekolwiek nagranie z kamerki samochodowej, monitoringu lub widział, w którą stronę odjechał sprawca, albo posiada jakiekolwiek informacje mogące pomóc w ustaleniu jego tożsamości, będę ogromnie wdzięczny za kontakt. Proszę też o

źródło: FB_IMG_1675897987579
Pobierz@mikelvo: @mleko23
Za pogaństwa to było.
Jest zajebiście.
Wiadomix, w latach 60 i wcześniej były podróby, następnie w latach 70 prawdziwy chleb™, a później znowu podróby
@AkiM1223: to akurat nie jest zbyt dobry znak ;)
Chleb pleśnieje, tak odkryto penicylinę :P
@uriel_ck: pamiętam chleby jakie jadałem w latach 90 i spokojnie idzie takie same dalej kupić.
Swoją drogą, zoomerzy/milenialsi często wspominają, że YT i Facebook kiedyś był lepsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)