Wpis z mikrobloga

Mirki, potrzebuję Waszej pomocy w nagłośnieniu sprawy.

Mój przyjaciel został dziś potrącony przez samochód. Kierowca uciekł z miejsca zdarzenia. Nie wiemy jeszcze, czy było to celowe działanie, czy kierowca był pod wpływem alkoholu lub innych środków.

Jeśli ktoś był w okolicy i ma jakiekolwiek nagranie z kamerki samochodowej, monitoringu lub widział, w którą stronę odjechał sprawca, albo posiada jakiekolwiek informacje mogące pomóc w ustaleniu jego tożsamości, będę ogromnie wdzięczny za kontakt. Proszę też o zaplusowanie wpisu, żeby dotarł do jak największej liczby osób.

Dziękuję.
#wypadek #csiwykop #motocykle #pijanykierowca #kolizja #polskiedrogi
Sierran - Mirki, potrzebuję Waszej pomocy w nagłośnieniu sprawy.

Mój przyjaciel zost...
  • 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@motospamer: a co to za różnica, czy o-----ł motocyklista, czy nie o-----ł? Celowe spowodowanie wypadku i ucieczka z miejsca wypadku to kryminał i tyle, za to co zrobił kierowca to nawet bez możliwości zawiasów.
  • Odpowiedz
@motospamer:
Twoim zdaniem celowe powodowanie wypadku/stłuczki za jakieś domniemane wymuszenie jest uzasadnione? Jeśli motocyklista coś o-----ł to jeszcze gorzej dla potrącającego kierowcy, bo to potwierdzenie umyślności - 3m do 5l dla chwasta.
  • Odpowiedz
domniemane

@fukinloner: ja nic nie będę domniemywał - pytam co chłop od1ebał - przecież można się dowiedzieć bo żyje, ma kontakt z Przyjacielem - ale oczywiście lepiej tego niuansu nie upubliczniać
  • Odpowiedz
wyjaśnieniu sprawy pomoże informacja co kolega mu od1ebał.

@motospamer: no dokładnie, podaj swoje blachy to jak zobacze cię na drodze to ci w-------e, bo w-----l mnie twój komentarz. Dokładnie w ten sposób powinniśmy rozwiązywać sytuacje konfliktowe z innymi ludźmi
  • Odpowiedz
Jeśli ktoś był w okolicy i ma jakiekolwiek nagranie z kamerki samochodowej, monitoringu lub widział, w którą stronę odjechał sprawca, albo posiada jakiekolwiek informacje mogące pomóc w ustaleniu jego tożsamości, będę ogromnie wdzięczny za kontakt.

@Sierran: nikt ci tego nie poda, ani nie powinien nawet tego robic, ale blachy na nagraniu są widoczne - sprawdź na ufg.pl kto jest ubezpieczycielem i od razu wysyłaj pismo do ubezpieczyciela.

Do tego policja
  • Odpowiedz
podaj swoje blachy to jak zobacze cię na drodze to ci w-------e, bo w-----l mnie twój komentarz. Dokładnie w ten sposób powinniśmy rozwiązywać sytuacje konfliktowe z innymi ludźmi

@mvmxks: moje blachy znajdziesz na fotkach, które publikuję na mirko
  • Odpowiedz