Wpis z mikrobloga

@Anty_Chryst:

To robisz coś bardzo nie tak, jeśli Ci spada tak progres, jeśli to nie jest redukowanie poniżej 8 %, szczególnie na takim poziomie, który posiadasz. Ja progresowalem non stop pierwsze lata w większości redukując.
  • Odpowiedz
  • 0
@Kasahara nie wiem czy to kwestia dnia, braku motywacji czy może tego, że wczoraj robiłem nogi i dzisiaj spałem do 13:30 i przed siłownia zjadłem tylko jakiś syf z lidla na szybko.

Zobaczę na następny treningu push jak to wyjdzie
  • Odpowiedz
@Anty_Chryst: i co Ci z tych ciężarów? Lepiej dobrze wyglądać i wyciskać 70kg niż być ulańcem w wielkim tyłkiem i wyciskać 150kg i ciągnąć 250kg
  • Odpowiedz
  • 0
@random_acc_vikop redukuje już ponad dwa miechy ale dopiero od jakiegoś miesiąca już tak bardziej na poważnie, pierwszy miesiąc to były jakieś napoje słodzone codziennie, jakieś batony i inne ciastka z automatów bo kusiło w pracy itd. teraz się zdarzy coś podejść ale nie aż tyle co wcześniej

tak jak pisałem, zobaczę next dzień push bo to jest aż niemożliwe, że mam takie spadki
  • Odpowiedz
  • 0
@random_acc_vikop co do bf to w sumie nie doczytałem ale myślę, że lekko poniżej 20%, mogę potem wysłać zdjecie bo aktualnie jestem na siłce

a deficytu nie liczę, po prostu staram się jeść mniej, nie pić słodkich napoi itd. dołożyłem 40 minut cardio(chód na wzniesieniu), jedyne co liczę to tylko białko by się zgadzało i siadało około 150g dziennie na moją wagę 78
  • Odpowiedz
@Anty_Chryst: mam podobnie, od jakiegoś miesiąca robię mocną redukcję w jedzeniu (białko trzymam, duuużo mniej węgli), dodałem 60 minut dziennie solidnego cardio, spadła siła i "nabicie" w oczach - kiedyś 87,5kg x 10 na ławie, teraz 82kg x 10 wydaje mi się ciężkie
  • Odpowiedz