Aktywne Wpisy

Wrrronika +69
Jak mnie biedronka wkurza, no nie mogę xD
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
źródło: 1000063959
Pobierz
p0melo +10
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

@Fan_Morawieckiego: w tej pogoni za czymś niefizycznym, odcięci od więzi społecznych, pozamykani pojedynczo w mieszkaniach, ograniczeni w bańkach mediów tradycyjnych i społecznościowych, młodzi skończą tak samo - w samotności.
Ty piszesz o pacjentach, którzy przychodzą na SOR, q faktycznie są schorowani, starzy, zaniedbani.
inny wykopek pisał o sytuacji, że złamał rękę, a na sor spędził z 10 godzin zanim mu gips założyli.
problem dotyczy właśnie takich prostych sytuacji. ludzie przyjeżdżają z prostą sprawą, a w efekcie umierają na SOR, pod oczami lekarzy.
@
@apee a jak nie ma pacjentów to co ma pajacyki robić?
@Fan_Morawieckiego czyli mówiąc krótko, jak jest problem w nocy to lepiej jest jechać do jakiegoś miasta o godzinę drogi np od Wrocławia bo nas ogarną szybciej? W takim Wrocwiu czy Kielcach 5-6 godzin czekania to norma była 5-6 lat temu teraz, pewnie jest ciekawiej ( ͡º ͜ʖ͡º)
@CzarnyOwiec: Z zasady tak. Ale celować w szpital z SOR albo funkcjonującą IP. Jak się trafi na jakiś specyficzny szpital leczenia gruźlicy czy psychiatrii dziecięcej, to jednak tam raczej nawet nie przyjmą, a nawet jak przyjmą, to po to by dać skierowanie gdzieś indziej.
Ale
jeszcze zjebe dostałem że coś zjadłem a miałem nie jeść. szkoda tylko że doktor mi nic nie powiedział co i jak.
w kolejce było ze mną jakieś 30 osób. a to podobno był spokojny dzień.
po przyjęciu na oddział jechałem na salę operacyjną praktycznie zaraz po tym jak się położyłem.
podziwiam personel że daje radę. w nocy potrafiło
@nyanian: Czyli co wg Ciebie pomija konkretnie?
@shaku79: U mnie w szpitalu jest dwóch anestezjologów na dyżurze plus ratunkowy na SOR co zaintubuje, ustawi respirator i inne czynności ratunkowe sam zrobi.
@Rad-X: Nie zajmuję się zakładaniem gipsu. I nikt u mnie szpitalu nie czeka na założenie gipsu dziesięciu minut, a co dopiero dziesięciu godzin.