Aktywne Wpisy
Mirkos2127 +36
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
adajpanspokoj320 +26
Jak myślicie, s--s bez p----------y z masażystka hotelowa w Tanzanii za 100$ to dobry pomysł, czy jednak źle zrobiłem?
#divyzwykopem #kiciochpyta #podroze
#divyzwykopem #kiciochpyta #podroze

źródło: temp_file1985486513310275420
Pobierz
W tej chwili siedzę w powiatowym, za 38m2 płacę 1100zł (właściciel już coś burczy, chce 1500zł, ale mówię mu, że ucieknę i pokornieje), jak patrzę na ceny wynajmu w Warszawie, Wrocławiu, Krakowie, Poznaniu... to ktoś tam z c---a spadł. Za 1500zł to możesz sobie tam wynając, ale pokój z jakimiś patusami w mieszkaniu. Internet przyspieszy, praca zdalna się jeszcze bardziej upowszechni i będzie exodus wojewódzkich kurników.
Jeszcze jakby zarobki w tych wojewódzkich kurnikach były jakieś gigantycznie większe niż w mieście powiatowym, zwłaszcza, jeśli coś robisz zdalnie.
#glogow #wroclaw #warszawa #krakow #poznan #nieruchomosci #mieszkania
tak się ludzicie w tych wpisach codziennie jak to ceny wynajmu spadną.
nie, nie spadną. za drogi wynajem? kup własne. za drogo? wracaj do domu.
chyba jesteście śmieszni, że ktoś chatę odda za mniej niż 1000
@antywojo: aaaaaaaaaaaaaaaaahuahuahuahau dawno mnie nic tak nie r-------o, jak te projekcje. Odczytuje to mniejwiecej tak jak piosenke, juz za 4 lata, juz za 4 lata Polska bedzie mistrzem swiata.
Kwintesencja tego p---------a jest "pracuje zdalnie i mam w dupie", po czym sie okazuje, ze pisanie o procencie populacji ktora pracuje zdalnie to i tak przesada i raczej mowi sie
Jeżeli zarabiasz mniej i nie masz partnerki to nie ma się co dziwić, że cię nie stać na normalne życie ¯_(ツ)_/¯
@antywojo: i gitara.
No, to zapraszam w---------ć.
@antywojo: nie będzie xD Tam będzie jeszcze większa bieda. Ceny najmu nie spadną, może trochę wyhamują, żeby ich je płace nadrobiły, ale i to jest dyskusyjne patrząc na inflację, a przede wszystkim na p------e prawo lokatorskie, które tak winduje ceny.
@aro12345: dzieje się tak od jakiegoś czasu. Liczba studentów dziennych zatrważająco spada ogółem, bo na studia wchodzą pokolenia niżu demograficznego. Natomiast jak spojrzysz po konkretnych uczelniach to np. Warszawa trzyma się nadal dobrze, gorzej jest w Kielcach czy Olsztynie.
@szcz33pan: To też, ale ostatnie 2-3 lata pokazują, że to nie wina tylko niżu. Warszawki, Krakowy, itp. są pierwszym wyborem, więc frekwencja będzie się trzymać. Pytanie tylko jaki poziom będą reprezentować studenci.