Aktywne Wpisy

zgarnijpremie +77
Co powiecie na #konkurs? 3 Mireczków lub Mirabelek zgarnie po 50 zł w bonie do #allegro, a jeden Szczęściarz/ra zgarnie stóweczkę (。◕‿‿◕。)
Co zrobić?
Odpowiedzieć na pytanie w komentarzu: Wycofanie gotówki z obiegu: jesteś ZA czy PRZECIW i dlaczego?
Dodatkowo (nice to have):
Sprawdź, jak zyskać 250 zł premii w banku Pekao (w tym 5 dyszek gotówce + 5 dyszek do Żabki na
Co zrobić?
Odpowiedzieć na pytanie w komentarzu: Wycofanie gotówki z obiegu: jesteś ZA czy PRZECIW i dlaczego?
Dodatkowo (nice to have):
Sprawdź, jak zyskać 250 zł premii w banku Pekao (w tym 5 dyszek gotówce + 5 dyszek do Żabki na

brednyk +63
Znany dziennikarz z Kanału o Technologii - Marcin Połowianiuk i jego pachołki chwalą się wandalizmem (wyrywaniem lusterek i wybijaniem szyb w samochodach).
#podludzie #patologia #patologiazmiasta #samochody #prawo #przestepczosc #bekazpodludzi #youtube
#podludzie #patologia #patologiazmiasta #samochody #prawo #przestepczosc #bekazpodludzi #youtube

#pcmasterrace #laptop #chwalesie
Ale ten portal upadł i se głupi ryj rozwalił xDDD
@Tytys_Bomba: ale sie słówek czepiasz koles xD wiadomo ze znajdzie stacjonarke lepsza w tej cenie ale nie 3x
@O2O2122: ja #!$%@?! xdd pc master race w 2023 roku - srednia karta z poprzedniej generacji, 16gb ramu, dysk 1 tb = cyk 6.5k
Myślałem że GE66 mają inną tabliczkę taką jak na zdjęciu.
Tak czy inaczej gdzie go dopadłeś w takiej cenie po jest tak dobra że warto wziąć 5 i sprzedawać na alledrogo ;)
@wykop dlaczego to jest na głównej?
@O2O2122: gdzie kupiłeś za tyle skoro są powyżej 10k?
lepiej się przyznaj skąd to masz w takiej cenie. albo jakiś powystawowy, albo poszło ze zwrotów przez jakiś outlet, albo z wadami, albo jakiś gamoń wziął na raty i puścił przez lombard, albo niewiadome pochodzenie ;)
Komentarz usunięty przez moderatora
O wielkości monitora to już nie wspomnę.
@O2O2122: Mój wewnętrzny żywiołak cebuli pyta: gdzie takie cuda?
grzecznie sie zapytam jakim cudem tak malo kasy ?