Wpis z mikrobloga

@Davidozz: Oh nie! mem nie odzwierciedla rzeczywistości! Pierwszy wrzuciłeś dane, które sugerują że problem z przestępczością jest związany z Polakami, ja wrzuciłem tabelkę (z twojego linka God damn it!), która do danych dodaje odniesienie do ogólnej populacji, czego żadna z twoich wrzuconych tabel nie czyni. Ponownie wypraszam sobie oskarżenia o teorie rasistowskie
  • Odpowiedz
pakistańczycy, których jest w więzieniach 3 razy mniej od polaków są czołową grupą dokonującą gwałtów na nieletnich dziewczynach? Masz dane na to czy tylko debilne memy?

@Davidozz: Pamiętaj, że wielu z nich ma już brytyjskie obywatelstwa, przez co nie widać ich w statystykach.

RASISTOWSKIE MEMY

To nie są rasistowskie memy.
  • Odpowiedz
@Kqr80:

Oh nie! mem nie odzwierciedla rzeczywistości! Pierwszy wrzuciłeś dane, które sugerują że problem z przestępczością jest związany z Polakami, ja wrzuciłem tabelkę (z twojego linka God damn it!), która do danych dodaje odniesienie do ogólnej populacji, czego żadna z twoich wrzuconych tabel nie czyni. Ponownie wypraszam sobie oskarżenia o teorie rasistowskie

Ale z ciebie ułom xD Ja udowodniłem, że polskich przestępców w więzieniach jest 3 razy więcej niż pakistańskich
  • Odpowiedz
@mroznykasztan:

Pamiętaj, że wielu z nich ma już brytyjskie obywatelstwa, przez co nie widać ich w statystykach.

Tak, teraz 75% WSZYSTKICH przestępców to białasy - pakole byliby w asian/other, czyli nadal ciężko udowodnić, że to pakole w większości gwałcą. Czekam aż ktoś to statystycznie udowodni
  • Odpowiedz
@Headcrab_B:

Nie chce mi się. Dobrze wiesz, gdzie manipulujesz antypolski śmieciu.

Czyli przegrałeś dyskusję. Nadal bardziej prawdopodobnym scenariuszem jest to, że to Polacy więcej gwałcą w UK, ponieważ stanowią drugą co do wielkości nacji w więzieniach ( ͡° ͜ʖ ͡°) Oczywiście nie stawiam takiej tezy, ale skoro jest ich więcej, to statystycznie prawdopodobnie jest więcej gwałcicieli pośród nich
  • Odpowiedz
@Davidozz: "Ale z ciebie ułom xD Ja udowodniłem" Ok, niezasadnie uznałem, ze warto poświęcać tu czas "nic nie sugeruję, ale udowodniłem" xD
  • Odpowiedz
@Kqr80: Bo nie sugerowałem, że POLACY TO WIĘKSZOŚĆ WIĘŹNIÓW. To ty sobie to z d--y wyssałeś. Ukazałem tylko, że polacy stanowią WIĘKSZOŚĆ ZAGRANICZNYCH WIĘŹNIÓW. Czytaj co piszesz
  • Odpowiedz
@Davidozz: Przecież logiczne, że im większa grupa w społeczeństwie, tym więcej ich w więzieniach. Jak w polskim więzieniu będzie pięciuset Polaków, pięciu Ukraińców, dwóch Czechów i jeden Brytyjczyk, to większość zagranicznych będą stanowili Ukraińcy i kompletnie nic to nie mówi na temat przestępczości.
W tych danych, które wstawiłeś wyraźnie jest napisane, że biali, których w społeczeństwie jest 88%, stanowią w więzieniach 72% ogółu (mniej, niż na wolności). Czarni i Azjaci,
  • Odpowiedz
@Davidozz: @Kqr80 @markhausen już nawet pomijając, że to wykres tylko "EU prisoners" to przecież problem polega również na tym, że ciemnych policja boi się ruszyć, a sąd skazać, aby uniknąć oskarżeń o rasizm. Także oficjalna statystyka osadzonych nie będzie wykazywać faktycznej skali problemów jaki ci ludzie stwarzają.

Jeszcze dochodzi fakt, że wykres narodowości jest o tyle zabawny, że wielu ciemnych jest utrudzonych w UK, także byli by wliczeni
  • Odpowiedz
@szpongiel:

Jeszcze dochodzi fakt, że wykres narodowości jest o tyle zabawny, że wielu ciemnych jest utrudzonych w UK, także byli by wliczeni w grupie lokalsów.

Ten sam idiotyczny argument można zastosować w przypadku Polaków
  • Odpowiedz
@Fizyk_Dawid_Pasieka: Ja to powiem tak. Androida używałem od 10 lat, telefony do 1k zł, dwa lata temu kupiłem iPhone 7 czyli 6 letni telefon. Androidy od samego startu potrafiły mieć zacięcia w menu a iOS jakoś działa bez zacięć i mi w zupełności odpowiada telefon z iOS. Za 500 zł w 2023 roku. (Instagram, Snapchat. Facebook, YouTube, Spotify itp). Mam zamiar korzystać jak najdłużej
  • Odpowiedz