Aktywne Wpisy
ksylen8 +296
Pierwszy raz w życiu go słucham dłużej niż 1 minute i jestem w szoku. Przecież to jest definicja populizmu... taki ściek się tam wylewa ze aż głowa boli... dla Amerykańców to już nie ma ratunku skoro go sobie wybrali - to wyrazny dowod na to ze społeczeństwo w pewnym momencie jak osiągnie jakiś punkt zaczyna się cofać w rozwoju
#trump
#trump

![[SCAM ALERT] Projekt AI od Piotra Tymochowicza naciągający 50-70 latków](https://wykop.pl/cdn/c3397993/2eb5fdc4e343228495478ec80a15a4065a2ee655f1f241ef8715a47e9ef03dd9,q80.jpg)
Pytanie do wszystkich osób, które spuszczają się nagle nad PO - czy potraficie wymienić jakiś jeden sukces/dobra zmianę z czasów ich kadencji xD? Tak serio xD
Ewentualnie jeden postulat, który sprawi, że po wygranych wyborach jeśli przejmą władzę to będzie lepiej :D Na razie nikt mi nie potrafił nic konstruktywnego odpowiedzieć także rzucam taki #challenge #polityka
źródło: photo_66535_1625832380_big
PobierzPrzy okazji wprowadzili zakaz odliczania składki zdrowotnej od podatku. Czyli płacimy obecnie więcej niż przed "obniżką". Łykaj dalej przekaz z
@adrian1207: przy pełnym poparciu i z entuzjazmem PO
Oczekiwań dużych nie mam, ale chciałbym, aby politycy nie wp@#ali się do prowadzenia biznesu.
Otóż nie: to, co za czasów PO-PSL było słusznie piętnowaną patologią, za czasów PiS stało się normą.
1. Był sędzia na telefon – teraz nawet dzwonić nie trzeba.
Za PO był jeden „sędzia na telefon”, który był gotów przełożyć termin dla kogoś z kancelarii premiera i został za to ukarany. Teraz mamy cały system powoływania i karania sędziów podporządkowany większości sejmowej i ministrowi sprawiedliwości, który kontroluje
Co wy k---a wykopki macie z tym islamem? To jest CHRZEŚCIJAŃSKI zakaz aborcji, gdzie nie można skrobać w ogóle, bo grzech.
źródło: 1280px-Abortion_Laws
PobierzPoniższe przestawia ogólne podejście do zarządzania krajem i jego przyszłością:
źródło: Wykres_inwestycje_2021
PobierzZgoda opozycji na podwyżkę pensji oczywiście, że była. Wytłumacz mi dlaczego PO miałoby chronić PiS przed takim błędem PRowym? Dla idei?
Prawda, za PO był syf i bieda, roboty mało za gówniane pieniadzę, większość uciekała bądź chciała uciekać za granicę, afer też nie brakowało. To wszystko przyczyniło się do zmiany rządu. Co do PiS-u to rozpisywać się nie trzeba, bo każdy widzi jak się żyje, to samo, ale więcej.
Przypominam, że PiS z pozoru wydawał się lepszym wyborem