Aktywne Wpisy

Salomonthekrol +92
Chlop włączył tokarke i go cofło we czasie o 50 lat.
#cnc
#cnc
źródło: 1000002931
Pobierz
jamestown +20
#raportzpanstwasrodka Ostatnio Khmerska fuszerka wyprowadzała Klapka z równowagi, co nie przeszkodziło mu wziąć najtańszego fachowca do położenia cegieł i w dzisiejszym gniocie chwalił postępy w budowie.
Ja specjalistą budowlanym nie jestem, ale nawet na chłopski rozum patrząc na to widać, że chyba coś jest nie tak z tymi łukami.
Jest tutaj jakiś ekspert, który powie czy to jebnie czy "myli się pan"?
z chatagpt:
Wykonanie łuku z cegły to jedno
Ja specjalistą budowlanym nie jestem, ale nawet na chłopski rozum patrząc na to widać, że chyba coś jest nie tak z tymi łukami.
Jest tutaj jakiś ekspert, który powie czy to jebnie czy "myli się pan"?
z chatagpt:
Wykonanie łuku z cegły to jedno
źródło: new angkor wat
Pobierz

@Efeljot: Podniesienie (i zrównanie) wieku emerytalnego, likwidacja OFE, danie niezależności prokuraturze.
@Efeljot: Nie zlikwidowali tylko zawiesili.
@Chlopak_jak_z_plakatu typowe lanie wody symetrysty. Żeby głosować na pis w 2015 trzeba było być albo dzieciakiem nie pamiętającym ich rządów 2005-2007 albo pisowcem. Ogarnięci ludzie nie głosowali na pis
@ery78: Na ile został skazany? Bo PISowska prokuratura na pewno sprawnie działała?
@thorgoth
oczywiście bez znaczenia jest fakt, że w czasie wojny na Ukrainie Tusk popierały linię Berlina, co oznaczałoby faktycznie działanie na korzyść Rosji
@Efeljot: jaki pierwszy rzeczowy komentarz? Przecież dostałeś tutaj bardzo dużo przykładów w których platforma podejmowała dobre decyzje.
Na szczęście spójrz na plusy wpisów w tym wątku, nikt oprócz takich dziwnych ludzi jak Ty nie nabiera się już na pisowską propagandę.
@thorgoth: A następnie wyrzucenie głosów milionów Polaków do kosza, którzy zgłosili ustawę o przywróceniu wieku emerytalnego. Dosłownie wzięli i nacharkali milionom na ryj mówiąc, "mamy w dupie co chcecie".
Halo, proszę Pana - inflacja była zerową w całej Europie mniej więcej w ten sam sposób jak teraz inflacja i wzrost kosztów życia dotyczy całej Europy, przy czym
https://www.youtube.com/watch?v=1zRAIjDvtQg
Jak ktoś twierdzi,
- Spokojny rozwój, bez nowego bezładu zmienianiego co pół roku, a co za tym idzie możliwość otworzenia budki z kebsem bez wizji bankructwa jak władza cos #!$%@?
a tu zasługi, ktore uznałes z powodu widzimisie za pisowskie: