Wpis z mikrobloga

#pytanie #wybory #platformaobywatelska #platforma

Pytanie do wszystkich osób, które spuszczają się nagle nad PO - czy potraficie wymienić jakiś jeden sukces/dobra zmianę z czasów ich kadencji xD? Tak serio xD

Ewentualnie jeden postulat, który sprawi, że po wygranych wyborach jeśli przejmą władzę to będzie lepiej :D Na razie nikt mi nie potrafił nic konstruktywnego odpowiedzieć także rzucam taki #challenge #polityka
Efeljot - #pytanie #wybory #platformaobywatelska #platforma

Pytanie do wszystkich os...

źródło: photo_66535_1625832380_big

Pobierz
  • 291
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Efeljot: Prawie 3x więcej autostrad , a szukanie zaczepki w stylu "bo mieli cieśnienie i kasę z EURO" jest bez sensu, jak chcesz oceniać partię i na każdy pozytyw znajdujesz z d--y kontrargument. I setki innych rzeczy lepiej zrobiło PO niż PiS teraz robi ale zacytuje Ciebie "5 sekund w google i sie dowiesz" bo jesteś trollemi tyle
  • Odpowiedz
  • 0
@PochodnaFunkcji: Nowak dostał zarzuty korupcyjne, Kuchciński nadużywał jawnie przywilejów wynikających z funkcji. To jest równica.

Możemy go bardziej porównać do Tuska, który za podobne praktyki jak Kuchciński nie poniósł żadnych konsekwencji
  • Odpowiedz
  • 0
@mentari: śmieszne nie śmieszne ale na razie mimo miliona komentarzy 90% jest o pisie zamiast o PO.
A jeśli chodzi o ich zasługi to wszystkim komentującym jak na razie zbiorczo udało się wymienić dwie :) nieźle
  • Odpowiedz
tak obiektywnie wydaje mi się, że (i to mój najbardziej kontrowersyjny "postulat"), że gdyby PO było u władzy to Ukrainy mogłoby już nie być

@Efeljot dobra tu już za ostro trolling wjechał xD i tak długo wytrzymałeś pis0wski symetrysto
  • Odpowiedz
@Efeljot:

5 sekund w google i sie dowiesz

Naucz się cytować, żeby nie trzeba było się domyślać na który komentarz i które stwierdzenie odpowiadasz. Ja się pytałem ciebie i o konkretny przypadek. Więc to ty rusz dupę, poświęć 5 sekund na googla i znajdź konkret a nie ogólną teorię. Jak na razie wychodzi, że twój argument jest do d--y, bo nie potrafisz go obronić.
  • Odpowiedz
@Efeljot: do tego: rozwój energetyki wiatrowej, gazoport + terminal lng, zbudowanie sieci autostrad, orliki i pozyskiwanie bonusowych funduszy z UE, plus wzrost znaczenia Polskiej armii w krajach NATO/UE, do zcasu az tego pis nie s--------ł to byliśm bramą do rozmów z Białorusią. A no i drzew przybyło xD
  • Odpowiedz
Pytanie do wszystkich osób, które spuszczają się nagle nad PO - czy potraficie wymienić jakiś jeden sukces/dobra zmianę z czasów ich kadencji xD? Tak serio xD

@Efeljot: największą afera za rządów PO było jak typ nie ujął w zeznaniu podatkowym zegarka za 15k, pozdrawiam
  • Odpowiedz
  • 2
dziękuję wszystkim komentującym, dowiedziałem się dwóch rzeczy:
- obniżenie subwencji (nie weryfikowałem)
- zlikwidowanie obowiązkowej służby wojskowej - to faktycznie na plus

reszta komentarzy bezwartościowa - 0 konkretów

także
  • Odpowiedz