Aktywne Wpisy

waro +135
Czy Warszawę można już oficjalnie uznać za najbrzydszą stolicę Europy, czy jeszcze za mało takich kloców postawiono, by zasłużyć na to miano?
#warszawa
#warszawa

źródło: gf-1Xe4-4LkS-KPm2_muzeum-sztuki-nowoczesnej-w-warszawie-1280x960
Pobierz
pancreaticcarcinoma +138
Kiedy myślisz, że z rodaczkami nie może być już gorzej i nagle wjeżdża taki post… ciąg dalszy w komentarzu. Jeszcze dzieci w to wciągają (╯︵╰,) #p0lka #logikarozowychpaskow #tinder

źródło: IMG_7141
Pobierz
Ktoś z was używa chińskich intercomów, które mógłby polecić z czystym sercem?
Aktualnie mam Herobiker 1200M. Kupiłem 2 kilka lat temu, bo kosztowały grosze, no ale jakość dźwięku jest tragiczna. Wczoraj natrafiłem na Aliexpress i amazon na Lexin B4FM-X i opinie niby są super, ale ponoć jakość muzyki nie jest najlepsza. Może ktoś ma taki intercom i mógłby dodać tu swoją opinię?
Ja mam Waxina R5. Zależało mi na interkomie z radiem FM. Wcześniej dla testów kupiłem dedykowany interkom dla kasków Schuberta i jakość była tak porównywalna (momentami na korzyść Waxina), że mogę serdecznie polecić.
Nie parowałem nigdy, więc tutaj się nie wypowiadam. Ale za te ~300zł nie można oczekiwać wiele :)
zasięg jest do 700-800m(orientacyjnie) na otwartej przestrzeni gdzie widzisz druga osobę - na zakrętach/między blokami słabnie do 300-400m.
trzeba tylko dobrze poskładać wszystko bo jakaś niedoróbka np. kabel do słuchawek i mikrofonu będzie luźny na zewnątrz u osoby 1. i osoba 2. słyszała świst od tego kabla w słuchawkach.
reszta funkcji działa bez zarzutu.