Aktywne Wpisy

Sakad +77
#demografia #zwiazki #rodzicielstwo #spoleczenstwo
Na wykopie regularnie pojawia się ostatnio temat dzietności.
Zamiast pisania kolejnego komentarza do tematu, postanowiłam zrobić zbiorczy wpis, kompilację moich wpisów z perspektywy rodzica.
No więc jaki jest mój punkt widzenia?
Na wykopie regularnie pojawia się ostatnio temat dzietności.
Zamiast pisania kolejnego komentarza do tematu, postanowiłam zrobić zbiorczy wpis, kompilację moich wpisów z perspektywy rodzica.
No więc jaki jest mój punkt widzenia?
Teuvo +40

źródło: 1000017101
Pobierz
#gotujzwykopem #jedzenie #mikrokoksy #silownia #dieta
źródło: temp_file.png2911494203427328601
Pobierz@Mantusabra Dzięki, mi to na początku nie smakowało, jak już babcia wymusiła(rok temu) i jakimś cudem zacząłem jeść, tam powiedzmy że wiedząc ile w tym białka jakoś gryzłem. Zacząłem robić w domu(bo tanie), na początku paskudztwo, ale po nawaleniu cebuli, dusząc dłuższy czas, zrobiła się dobra i słodka. Zależy od konesera, mi najbardziej smakuje na zimno.
w piątek zapodałem sobię drobno krojoną i ładnie podsmażoną wątróbkę z kaczki, na bagietce czosnkowej. poezja.
u mnie 6-8 zł/kg, raz w tygodniu musi być na stole, dużo żelaza podobno w niej siedzi.
Jak ja żałuję, że nie cierpię wątróbki - sam zapach mnie wykręca a to źródło B12, żelaza itd.
@tumiwisizm
wydaje mi się, że op napisał, że wołowa
@SaintWykopek: łap plusa mireczku, wątróbka to żyćko (。◕‿‿◕。)
Na ciepło poza klasyczną w maśle albo w pomidorach, mega polecam z sosem sojowym i masłem orzechowym (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@wooster: rzeczywiście, tak to jest jak człowiek sobie coś ubzdura i nie czyta ze zrozumieniem. Takiej jeszcze nie jadłem, bo jest niedostępna u mnie w sprzedaży, tylko wieprzowa lub drobiowa.